2777
2789

منم در وضعیت توام دقیقا 8 روز مونده ب موعد

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم هیچی علائم نداشتم اصلا نمیدونم علائم بارداری چی هست😂

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

علائمش برای من احساس خواب آلودگی، سرگیجه ،یکم سینه درد، آخرم دو سه روز مونده به پریود لک لانه گزینی من فکر کردم پریود شدم ک خداروشکر لک لانه گزینی بود 

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
علائمش برای من احساس خواب آلودگی، سرگیجه ،یکم سینه درد، آخرم دو سه روز مونده به پریود لک لانه گزینی ...

من سری قبل که سقط کردم همینجور بود علایمم.... الان شک دارم اصلا ... فقط یه سوال کسی می‌دونه لانه گزینی چقدر طول میکشه؟

هرچی سرچ میکنم چیزی دستگیره نمیشه

یه ساعتها...یه روزه؟ چند روزه؟ چقدر این مرحله که لانه بسازه😅 زمان می‌بره من دو روز هر بار نیم ساعتی درد داشتم دیشبم یه ساعتی شد...الآنم هیچ‌یک نسست