2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نمی کشید واقعا؟! خیلی ها به خاطر ندانم کاری شما دارن جون میدن وخانواده هاشون عزادار میشن اونوقت به فکر عروسی بعد از صفرت هستی ؟! فکرمی کنی عروسی که باعث مرگ چند نفر بشه ارزش داره؟!

اخی منم بد صفر عروسیمه و اراکی هستم بنطرتون تالارا باز میشه و ارایشگاه کجا میخوایید برید؟ من هنوز ...

بسلامتی ...انشالله خوشبخت بشین ...ما یه مهمونی میگیریم  اما لباس عروس و ارایشگاه بقیه کارارو انجام میدیم ...شنیدم تالارا فقط ۱۵۰ نفر میپذیرن

انقدر خودخواه بي شعور نباشيد تورو خدا بفكر بقيه هم باشيد اين كارا يعني چي!!!! دايي بي شعور منم ميخ ...

اجباری نیست الان به نظرتون طرز بیان شما درسته که سطح شعورتون بالاس

همین شماهاییدک باعث میشیدکروناازبین نره مابایدپاسوزشماباشیم ک رعایت نمیکنید یکم شرایطودرک کنید حالاعروسی نگیریدیادیرترعروسی بگیریدچیزی ازتون کم میشه من ک حلال نمیکنم اونایی رورعایت نمیکنن حق الناسه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘