2777
2789
عنوان

مطالبه مهریه

377 بازدید | 60 پست

سلام 

خانومایی که برای مطالبه مهریه اقدام کردن ممکن هست بیان و راهنماییم کنن

خودم تهران هستم چون عقدم اهواز بود مجبور شدم برم اهواز و اقدام کنم تا بفرستنم اجرائیات و از تهران بتونم اقدام کنم

حالا شنیدم سامانه ثنا هم باید ثبت نام کنم

میگن بتونم گواهی اعسار بگیرم 

من نمیدونم باید چکار، کلی کلافه شدم واقعا 😒

الان نمیدونم شنبه که میرم دوتا شاهد هم ببرم يا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لازم نبوده بری اهواز همون تهرانم درخواست میدادی قبول بود بعدم  درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی رو بدین. بله شاهداتونم با خودتون ببرین 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
من كارآموز هستم ميتونم كمكتون كنم

عزیزم اگه حکم توقیف ماشین گرفته باشی اما ماشین پیدا نشه 

چکار باید بکنی ؟؟؟

هنر بعد سه ماه هیچ دادگاهی واسه مهریه تشکیل نشده 

این عادیه 

فقط میگن باید ماشین توقیف بشه تا کارشناس بره سروقتش قیمت گذاری بشه 

یعنی تا ماشین پیدا نشه همینجوری بلاتکلیف میمونه

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

سامانه ثنا اجباریه ولی هزینه بر نیس 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عزیزم اگه حکم توقیف ماشین گرفته باشی اما ماشین پیدا نشه  چکار باید بکنی ؟؟؟ هنر بعد سه ماه هی ...

بله کارشناس درست میگن    

بله 3 ماه عادیه. صبر کنین 

نظر شخصي من اين هست كه هيچ شخصي نبايد بدون وكيل دادگستري وارد دادگستري بشه چه بسا اشخاصي كه بدون وكيل ميرن و حقشون پايمال ميشه درصورتي كه اگه درست دفاع ميكردن حاكم ميشدن، پس حتما وكيل بگيرين چون مهريه در هرصورت گرفتني هست و شما ميتونين در صورت محكوميت همسرتون تمام خسارات رو مطالبه كنين كه خزينه وكيل هم شاملش ميشه پس تو شهر خودتون وكيلي كه تخصصشون خانواده باشه رو وكيل خودتون معرفي كنين تا اينجا ٥٠ درصد راهو رفتين

من كارآموز هستم ميتونم كمكتون كنم

کاراموز وکالت؟!؟ 

بله کارشناس درست میگن      بله 3 ماه عادیه. صبر کنین

خب پس کی دادگاه مهریه تشکیل میشه 

شاید  ماشین هیچوقت توقیف نشه  

تکلیف چیه ؟؟

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
نظر شخصي من اين هست كه هيچ شخصي نبايد بدون وكيل دادگستري وارد دادگستري بشه چه بسا اشخاصي كه بدون وكي ...

عزیزم اصفهان   وهمکارام  25 ملیون و تا 30  میگیرن  وقتی ندارن چه کنن اتفاقا  به نظرم اگه خودشون بتونن با یه مشاور حقوقی هم میشه موفق بود 

خب پس کی دادگاه مهریه تشکیل میشه  شاید  ماشین هیچوقت توقیف نشه   تکلیف چیه ؟؟

تا پیدا نشه کاریش نمیشه کرد   بستگی به ازدحام پرونده داره   صبر کنید تا 1 سال هم شدهه