2777
2789
عنوان

علوم پزشکی بندرعباس یا بوشهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9308 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه رتبم نمیگیره بهش

اره از همینش بدم میاد. هرچی تلاش میکنی برنمیدارن. خواهرم فرهنگیان مجازه ولی به تبریز نمیرسه رتبش

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
هنوز قبول نشدم ...  دارم شرایط رو برای انتخاب رشته مناسب میسنجم عزیزدل ... معلومم نیست قبول بشم

خودت اهل کجایی؟؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
دستتون درد نکنه راهنماییم کردید ... اگه ساکن بوشهر هستید میشه بگید هزینه اجاره یه سوئیت دانشجویی حدد ...

نه ساکن اونجا نیستم از قیمت ها خبر ندارم ولی علوم پزشکیش خوابگاه داره

رشت هستم عزیزدلم ... دوری راه برام مهم نیست فقط چون رسما ما شمالیم اونجاها جنوبه یکم مضطربم

اتفاقا فرهنگشان خیلی شبیه شمالیاس برخلاف تصور که خیلی ها فک میکنن جنوبیها روبند میزنن و چهرشون جنوبی و سیاه ولی بالعکس مثل تهرانی ها و شمالیها هستن بوشهریها مردم پولدار و خوش تیپ و کلا دل خوشی دارن

بستگی داره  چی برات الویت داشته باشهاگه بخوای شهرش اروم تر و امن تر باشه بوسهر

اگه بخوای مرکز تفریحی و اینجور چیزا داشته باشه بندر

جهرم اب و هواش نسبت به اون دوتا بهتره

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
رشت هستم عزیزدلم ... دوری راه برام مهم نیست فقط چون رسما ما شمالیم اونجاها جنوبه یکم مضطربم

وای خواهر منم رشت قبول میشه فرهنگیان ماهم تبریزیم 

بستگی داره  چی برات الویت داشته باشهاگه بخوای شهرش اروم تر و امن تر باشه بوسهر اگه بخوای مرکز ...

مرسی گلم ... احیانا روی فرهنگ جهرم شناختی ندارید؟ اخه من شنیدم مذهبی هستن