2777
2789
عنوان

علوم پزشکی بندرعباس یا بوشهر؟

9308 بازدید | 70 پست

عزیزای دل اگه بتونید راهنماییم کنید که کدوم دانشگاه و کدوم شهر مناسب تره ممنونتون میشم یه عااالمه  

دلیلتون هم بگید

راستش چون میخوام اولویت بندی کنم برام مهمه

بین سه شهر بندرعباس و بوشهر و جهرم نمیدونم چطوری اولویت بندی کنم

الهی خیرببینید ... من تاحالا تو زندگیم هیچ کدومو نرفتم و هیچ پیش زمینه ای ندارم راجبشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این سه شهری ک گفتی بندر عباس بهترینه از لحاظ دانشگاه و اساتید و اینکه مرکز استانه خرید و دسترسی ب امکانات شهری داری دریای مواج و ساحل قشنگش بازار روز و شهر گردی و پاساژ گردی امکانت تفریحی پارک و خیلی چیزای دیگه داره

از این سه شهری ک گفتی بندر عباس بهترینه از لحاظ دانشگاه و اساتید و اینکه مرکز استانه خرید و دسترسی ب ...

پانسیون خصوصی داره؟ یه دانشجو برای سکونت باید چیکار کنه اونجا ... آخه خوابگاه نمیدن امسال من خیلی نگرانم

امکانات تفریحی داره؟ پیشرفته هست؟   اخه من شنیدم برق و آبشون قطع میشه

امکاناتش نسبتا به بندر کمتره ولی همین که از لحاظ امنیت نسبت به اون دوتا خیلی بهتره به نظرم خیلی ارزش آره مردم شاد و پولدار و بافرهنگی داره قطعی آب و برق هم در حد این که خیلی اذیت کنه نیس

دانشگاهش خوبه؟ ... خوابگاه های خودگردان یا پانسیون داره؟  اخه تو دفترچه انتخاب رشته زده به جدید ...

علوم پزشکی من فقط تبریزو میدونم که عالیه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
امکاناتش نسبتا به بندر کمتره ولی همین که از لحاظ امنیت نسبت به اون دوتا خیلی بهتره به نظرم خیلی ارزش ...

دستتون درد نکنه راهنماییم کردید ... اگه ساکن بوشهر هستید میشه بگید هزینه اجاره یه سوئیت دانشجویی حدددودا چقدره ... فقط حدودی

پانسیون خصوصی داره؟ یه دانشجو برای سکونت باید چیکار کنه اونجا ... آخه خوابگاه نمیدن امسال من خیلی نگ ...

چند اوردی علوم پزشکی قبول شدی؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️