2777
2789
عنوان

کیا هستن جگر یا سنگدون مرغ میخورن

1581 بازدید | 64 پست

جگر و سنگدون مرغ از بچگی مزش مونده به دهنمون ولی جرات نمیکنم دیگه بخوریم بخاطر ضررش و اینا

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جگر دیگه چرا🥺

هیچ جوره ش خوشمزه نیست فقط نمک بزنی کباب کنی🥺😍😋😋

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

ازلحاظ تغذیه ای جگر مرغ و گوسفند وگاو خیلی فرقی نداره بعد هم اگه ضرره گاو وگوسفندهم ضرره اگه مرغ لاغر بخرین هورمونش کمتره بعد هم هورمون مرغ همه جای بدنش هست نه فقط جگر وبال

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

اره با پیازو گلپر میخوردیم🤕🤕🤕🤕

یادش بخیر

منم چند ساله دور میندازم

البته دیگه مرغ کشتارزور ک میخوریم دیگه جگروو سنگ نداره

خیلی کم دیگه زنده میخریم

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹