2777
2789
عنوان

برگردوندن خواستگار

313 بازدید | 28 پست

سلام دوماه پیش ب واسطه عمم خواستگاری اومدوپسندیدن ومنم چون نگران آیندم فردای اون شب استخاره انداختم وبداومد،همین باعث ردکردن این موردبود

حالادوماه گذشته وفهمیدم وقت خوبی استخاره ننداختم واصولش رورعایت نکردم،واینکه پشت پازدم به بختم ناراحتیم رودوچندان کرده

الان بعددوماه میخوام ب واسطه یعنی عمم بگم ک بیان وببینیم به دردهم میخوریم یانه

میشه راهنماییم کنید؟آیااین کارمن بده؟سبک میشم؟

دعام کنیدقبول کنن واقعامردبود

اگه قبول نکردن من کوچیک میشم؟

اگه قبول نکردن شایددیگه خواستگاری قسمتم نباشه ومن بمونم وفقط رسوایی برام بمونه...

کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ اشکال نداره گلم.. چون اونا خواستگاری کردن.. نظرت عوض شده عمه ات رو واسطه کن بگو فکرام رو اونوقت نکرده بودم 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

ببخشیدا این خرافات استخاره دگ چیه زندگیو باهاش خراب کردی من تاحالا استخاره نگرفتم اصلا خوشم نمیاد

امر خیر استخاره نداره 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

اونوقت چطوری باید سر صحبت رو باز می‌کرد؟ 

بگه همو ببینیم بیشتر آشنا بشیم دوس داشتم اول خودمون با هم آشنا بشیم بعد خانواده ها رو در جریان بزاریم 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
هیچ اشکال نداره گلم.. چون اونا خواستگاری کردن.. نظرت عوض شده عمه ات رو واسطه کن بگو فکرام رو اونوقت ...

من باداداشم پریروزصحبت کردم قرارشدبابابام حرف بزنه تابه عمم بگه

دعام کن واقعانیازبه دعادارم تواین شرایط بلاتکلیفیم

دعاکن برگرده

ممنونم چ کامنتت انرژی بهم داد