2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری😂

198 بازدید | 16 پست

بچه ها بزرگترین خرابکاری که تو دوران کودکی انجام دادین چی بوده؟من خودم با داداشم کوچیک بودیم دو تا عروسی نزدیکم داشتیم گفت بیا موهای هم دیگرو ارایشگا کنیم😂منم کفتم باشه جلو موهامو همرو با قیچی زد🤣منم مال اون حالا اون عیبی نداشت پسر بود ولی من🤣خلاصه دوتامون با مگس کش کتک خوردیم😂

اشپزخونمونو اتیش دادم😂😎

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

گوشی مامانمو گم کردم البته بچه نبودم ۱۵ ۱۶ سالم بود

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه که بودم عنکبوتا رو میگرفتم میذاشتم رو دستم که نیشم بزنن مرد عنکبوتی شم

یه بار یه عنکبوت رو ایقد رو دستم نگه داشتم گفت حاجی من نیش ندارم ولی اگه میخوای میتونم رو دستت برینم عَن عنکبوتی شی وِلِمان کن

مگسارو با لیوان میگرفتیم مشما میکردم دستم جراحیشون میکردم  چ چندشی بودم منننننن

ای وای🤣🤣😂منم با پسرخالم تو شمال بال مگسو میکندیم‌مبگفتیم حالا پیاده برو خونه

با پا رفتم تو شیشه میز تلویزیونمون😑😑😑نمیدونم چرا زخمی نشدم کل شیشش شکست اومد پایین

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
چجوریییی

رفتم شغله گازو کم کنم زیاد کردم پنجره کنار گاز بودع پردع اتیش گرف😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh