2777
2789
عنوان

گروه چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایااااا تو هم قد منی من۵۹کیلوام دارم میزنم تو سر خودم بشم ،۵۵😑😑😐خوبی کهههه ‌چند سالته مگه

جدی؟ تو هم لاغری که. من 25 سالمه.

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
خوبی کهه... من فکر کردم میگی ۴۰ کیلو😅 برو‌تو‌ کار فرمدهی که بدنت خوش فرم بشه نه چاق!!!

انقد حرف شنیدم از اطرافیان که واقعا دیگه زده شدم از خودم. من خیلی وقته نرفتم لباس بخرم براخودم چون حس میکنم هیچی بهم نمیاد  

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
انقد حرف شنیدم از اطرافیان که واقعا دیگه زده شدم از خودم. من خیلی وقته نرفتم لباس بخرم براخودم چون ح ...

به بدنت فرم بده با ورزش و غذاهای حجم دهنده..

مثلا  ورزش های مخصوص با سن برو،، وسط ورزش و بعد از ورزش غذاها و‌میوه های حجم دهنده  بخور..(مثل، تخم مرغ اب پز... مز،، انواع اجیل،،،))

مهم اینه ادم خوش فرم باشه😉