2777
2789
عنوان

اونایی ک کرونا گفتن میشه دلداریم بدین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 42 پست
منم ببخشیداسهالدگرفته بودم جسارته حالت خونی بود تا دوماه هم گزیبانگیرم بود یعنی کرونا بوده؟؟؟

احتمالش زیاده چون توی فامیل ما یک نفر فقط قرمزی چشم داشت یک نفرم افت فشار و تستشون مثبت بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران مامانمم بیشتر ریه ش ۵درصد درگیره

بابا من 30 درصد بود من تو دسشویی تو حیاط 2 بار رفتم حموم😷😷😷😷😷😷😷

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
متوجه نشدم 

میگم من 30 درصد بود ریه ام  

تو قرنطینه بودم 

ولی تو دسشویی  حیاط  حمام میکردم

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

من دوبار گرفتم ، یه بار اسفند که حالمون خانوادگی بد بود ولی اون‌موقع چون تازه کرونا اومده بود و اطلاعات کم بود فکر میکردیم انفولانزا گرفتیم بار دومم یک ماه پیش بود که خیلی خفیف و فقط در حد سردرد و از دست دادن حس بویایی. نگران نباش فقط باید رعایت کنی سرخ کردنی اصلا نخورید. مایعات و غذاهای سوپی و میوه زیاد بخورید چیزای آلرژی زا اصلا نخورید. یه چیز خیلی خیلی مهم هم اینه که از وایتکس و مواد شوینده قوی به هیچ وجه استفاده نکنید از الان تا یک‌ماه دیگه .

واسه ضدعفونی کردن از آب و وایتکس استفاده میکنیم که  چیکار کنیم پس؟

ای وای اصلا اینکار رو نکنید خیلی خطرناکه وایتکس باعث میشه خدای نکرده ریه زیاد درگیر بشه و شدید آسیب ببینه . همون آب و صابون . همتون مبتلا هستید مطمین باش .پس لازم به صدعفونی نیست همین که از آب و صابون استفاده کنید کافیه. تا یک ماهه دیگه خیلی رعایت کنید .کرونا مثل آتشفشان میمونه که ممکنه فوران کنه ولی اگه رعایتت کنید راحت خوب میشه.وایتکس ، جرم‌گیر ، شیشه پاک‌کن گاز پاک کن همه رو کلا بزارین کنار .حرفمو جدی بگیر عزیزم

ای وای اصلا اینکار رو نکنید خیلی خطرناکه وایتکس باعث میشه خدای نکرده ریه زیاد درگیر بشه و شدید آسیب ...

😢😢😢 خدا رحم کنه بهمون پس

شوهرم آب وایتکس میریزه تو آبپاش میپاشه تو خونه

بخاطر پسرم نگرانه

😢😢😢 خدا رحم کنه بهمون پس شوهرم آب وایتکس میریزه تو آبپاش میپاشه تو خونه بخاطر پسرم نگرانه

الهی شکر که فهمیدی از همین امشب رعایت کن .نکران پسرت نباش اونا خفیف میگیرن. تهویه هوا خیلی مهمه پنحره ها رو باز کن که قشنگ هوا رد بشه و هوای خونه عوض بشه و راستی اسفتد هم دود نکن دود هم مضر هست‌