2777
2789

من سه ماه بعد از عروسی باردار شدم جاری هام رفتن همه جا گفتن از دوران نامزدی باردار بوده زایمان کردم دو تا فرشته خدا بهم داد دوقلو دختر روز زایمانم مادر شوهرم بهم گفت با کینه که اره نمیتونستی چند ماه صبر کنی حرف پشتت نباشه هیچی نگفتم فقط گفتم خدا  داده این جوری کفر نعمت کرد .

بعد زد خواهر شوهرم باردار شد هر سه بار بچه سقط شد یک بارش که بچه موند گفتن هر روز باید سه تا امپول بزنه بزنه بچه که به دنیا اومد مشکل دریچه قلبی داشت امروز هم فهمیدم برا بچه دوم اقدام کرده خارج از رحم بوده لوله شو برداشتن اه من نیست مشکل پزشکیه اما کفر نعمتی که سر زایمان من کردن یک بار گفتن زود بچه اومده حرف پشتمونه یک بار گفتن هر دو تاش چرا دختره الان داره یادم میاد کاش دل نشکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه منم همین رو میگفتن 

میگفتن بچه رو از خونه باباش آورده 

من شب عروسی حامله شدم 

تا شد ۹ماهم بچه دنیا آمد 

جوابشونو گرفتن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

میگفتی تقصیر پسرته بتو چ!عجب!اره دیگه دل شکستن تاوان داره

تازه فقط این نبود که مثلا من تازه زایمان کردم بهم میگفت تو لیوان قاشقتو باید جدا کنیم خونریزی داری نجسه دستت بزنی به قندان یا لیوان اینطور ازارم میداد الان حتما تو دلش ارزوی یه نی نی سالم دارن که به دنیا بیاد 

یادمه منم همین رو میگفتن میگفتن بچه رو از خونه باباش آورده من شب عروسی حامله شدم تا شد ۹ماهم بچه دنی ...

بچه هامو از بیمارستان اوردن پدر شوهرم بغل نکرد حتی نگاهم نکرد نمیگم دلم خنک شد اما کفر نعمت اینجوری خدا فرشتشو دست هر کسی نمیده 

بچه هامو از بیمارستان اوردن پدر شوهرم بغل نکرد حتی نگاهم نکرد نمیگم دلم خنک شد اما کفر نعمت اینجوری ...

دقیقا همینه عزیزم ناراحت نشو 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»