2777
2789

بچه هاسلام

زندگی قشنگی ندارم ....همه ی ارزوهامو ب گور میبرم از چیزایی ک ،برای همه، رسیدن بهش اب خوردنه تا چیزایه سخت...

هیچیو یاد نمیگیرم مثلا رانندگی .از خودم‌متنفرم 

دانشگاه میرفتم‌وبخاطر عشقم ک خدا تقاص دلمو ازش بگیره... انصراف دادم

یه تصمیمی گرفتم ..اینکه‌ باید بلند شم ،...بشینم دوباره بعد از۶ سال بخونم و پیرا پزشکی قبول بشم..

اما ده روزی شروع کردم ..عجیب کندخونم،خیلی عجیب...

دوستام یک ساعت حداقل ده صفحه رو میخونن من ۱تا۱/۵ ص ،حدود ۵۰ تا تست میزنن..اما من نهایت ۴_۵تا تست سختو با جواب حل میکنم....

انگار کشش ندارم،یه هفتس ک کلی کتاب خریدم..نخونم خانوادم سکته میکنن

نمیدونم چ مرگمه ک درسو خیلی دیر میفهمم ،از بچگی همینجور بودم ،یک امتحان داشتم ۲۱ساعت فقط ۴۰صفحه مبخونم..موقع خرداد روانی میشدم همش گریه ،بی قراری ...اخرش ولی ۲۰میشدم...

بچه ها بنظرتون‌چ مرگمه خیلی ناامیدم ،ازدرس خوندن بدم میاد ،میترسم برم سمتش...با این وضع نباید چنین تصمیمی میگرفتم؟؟؟

تا حالا کسیو مثل خودم ندیدم..تو رو خدا کمکم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از درس زیاد فاصله گرفتی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اولاش اینجوریه.بعد یه مدت اگه واقعا بخونی و ول نکنی درسو .تند خوان میشی 

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

همه مث هم نیستن خودتو با بقیه مقایسه نکن 

بعدم واسه کنکور با کتاب درسیات شروع کن ی سایتی هست ب اسم آلا فیلمای آموزشی رایگان داره دانلود کن بهتر از کتابه بعد که رو متن مسلط شدی برو سراغ کتاب آموزشی و تست

اولاش اینجوریه.بعد یه مدت اگه واقعا بخونی و ول نکنی درسو .تند خوان میشی 

من قبلا اینجوری بودم بعد مدتها که میرفتم درس بخونم تو یه ساعت یه صفه میخوندم ولی بعد دوماه تندخون شدم 

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...