2777
2789
عنوان

هست کسی اینجا که لیپوساکشن+ آبدومینوپلاستی کرده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2390 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لیفت سینه همراه با ابدو انجام دادم و واقعا راضی هستم چون یک بار بیهوش میشی خیلی خوبه این قضیه چون تا بعد از شش ماه که بیهوشی میگیری منگ میشی البته من اینجوری بودم بقیه رو نمی دونم از نتیجه عملم هم خیلی راضیم دکترم مهدی آریانا بود

من لیفت سینه همراه با ابدو انجام دادم و واقعا راضی هستم چون یک بار بیهوش میشی خیلی خوبه این قضیه چون ...

چجوری دوتارو باهم انجام دادین؟ واسه مامو باید خم نشین و ابدو خم بشین،چجوریا میشه؟؟؟

يك دختر دارم شاه نداره  

بنظر من برای این عمل بهتره بری پیش دکتر و مشاوره بگیری. زن داداش من انجام داده اگه سوالی چیزی داشتی میتونم ازش بپرسم و بهت بگم ولی دکتر خیلی بهتره

میخوای ادرس سایت دکتری که زن داداشم پیش شون عمل کرده رو بهت بدم بری ازشون سوال کنی دکتر خیلی خوبیه و متخصصه

دکتر مریم شفیعی

http://www.dr-shafiei.ir/
02166933906

من لیفت سینه همراه با ابدو انجام دادم و واقعا راضی هستم چون یک بار بیهوش میشی خیلی خوبه این قضیه چون ...

سلام توروخدا میشه بیای بگی دوره نقاهت چقدر بود راضی بودی یانه منم میخوام دوتا عمل رو باهم انجام بدم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
چجوری دوتارو باهم انجام دادین؟ واسه مامو باید خم نشین و ابدو خم بشین،چجوریا میشه؟؟؟

جودی بیا بگو رفتی انجام دادی یا نه

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
بنظر من برای این عمل بهتره بری پیش دکتر و مشاوره بگیری. زن داداش من انجام داده اگه سوالی چیزی داشتی ...

منم پیش دکتر شفیعی لیپوماتیک کردم و خیلی خیلی راضی ام 

بنظرم بهترین دکتره تو تهران و کارشونم خیلی قبول دارم

شکم و پهلوی من دقیقا همون جوری شده که ارزو شو داشتم

از طریق پیجی که برای یه آقایی به اسم بیات هست من لیپو انجام دادم پیش دکتر علی اکبر عطایی و نتیجه افتضاحه میخوام ازشون شکایت کنم، حواستون باشه، الانم داره با دکتر رحمانی کار میکنه، نتیجه عملم اینقدر افتضاحه که افسرده شدم، هر جا بتونم کامنت میزارم که دیگرانو آگاه کنم

از طریق پیجی که برای یه آقایی به اسم بیات هست من لیپو انجام دادم پیش دکتر علی اکبر عطایی و نتیجه افتضاحه میخوام ازشون شکایت کنم، حواستون باشه، الانم داره با دکتر رحمانی کار میکنه، نتیجه عملم اینقدر افتضاحه که افسرده شدم، هر جا بتونم کامنت میزارم که دیگرانو آگاه کنم

خانم دکتر شفیعی تو جراحی های ابدو و لیپو کارشون عالیه. 

من نمونه ی کاراشون رو تو دو تا از دوستام که رفتن پیششون دیدم خیلی خوشم اومد

ادرس سایتش رو دارم میدم هر کی خواست بره سر بزنه

http://dr-shafiei.ir/
09105656376