2777
2789

بله مسخره ام نکن البته ببخشید اینجا جمع دخترا یا زن ها هستن مزاحم شدم ولی میخوام اخلاق زنا یا دخترا ببینم از شوهرا شون چی میخوان ببینم زن چی خواسته های مرد میخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 🖐️ خیلی دوستم دارم زن بگیرم ولی متاسفانه بخاطر شنوایی گوشم کسی منو نمیخواد افسرده شدم مردم ما جو ...

برات دعا کردم شک نکن ی گزینه ی فوق العاده سر راهت قرار میگیره 😍ک تورو میخواد . 

کاربری برا دونفر .
شنوایی گوش با ظاهر و پول متفاوته هاااااااا

ابته کر که نیستم حرف میتونم بزنم متاسفانه شما خودخواه هستی پول خوشبختی نمیاره فقط رفاه میاره ما مال این دنیا نیستیم ما مسافر این دنیا هستیم شما خودتونه با پول عوض نکنی شما ارزش خیلی بهتر ار این چیزا مهم آدم انسانیت مردا خوشگل پولدار زنا زشت برای خودشون نگه میدارن دخترا یا زنا برای هوس میخوان اینو مطمئن باش 

ابته کر که نیستم حرف میتونم بزنم متاسفانه شما خودخواه هستی پول خوشبختی نمیاره فقط رفاه میاره ما مال ...

این که ندیده و نشناخته فقط با دوتا جمله شما منو خودخواه و پی پول و هوس شناختین خودش کلی جای تفکر داره🙄🙄🤔🤔🤔

این که ندیده و نشناخته فقط با دوتا جمله شما منو خودخواه و پی پول و هوس شناختین خودش کلی جای تفکر دار ...

وقتی که میگی کم شنوا با پول ظاهر متفاوته به هر کی بگی مثل من بر میخوره شاید نشناسم ولی خودتو خوب میشناسی کی هستی انشاالله موفق باشید