2777
2789
عنوان

شوهرم داره میاد با کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتو تا تو دشوری هم نمیزاری بره ها..تو ی اتاق قرنتینه وقتی میخوای پرستاری کنی ازش دو تا ماسک رو هم دست کش ضخیم یکبار مصرف کن.. بچه رو هم خیلی تو حال ولو نباشه یا وقتی میخوای پیش بچت باشی حتما ماسک بززززن

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  

بچه را بفرست خونه مادرت اگه میتونی 

و سائل شخصی شوهرت جدا کن بذار توی اتاقی که به دسشویی نزدیک ترین راه را داشته باشه

تمام چیزایی که نیازش میشه بجز خوراکی بذار براش

لباس، حوله، لگن آب برای شستشو، ماسک، دستمال، اسپری ضدعفونی

رختخواب پهن کن براش

برو لیموترش و چیزایی که میگن برای کرونا خوبه بخر سریع

وقتی اومد بفرست مستقیم توی همون اتاق و بگو تمام لباس‌هایش را بذار کیسه بزرگ و دربش را ببنده و لباس تمیز که گذاشتی براش بپوشه

یه عر جا دست زده ضدعفونی کن

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....

عزیزم تو اتاق بمونه شما غذا همه چی با ظروف یکلار مصرف بزار پشت در

سوپ و اب هویج و سیب و دمنوش اویشن و‌پونه هرروز بخوره

اگه اشتها داشت غذا هم پلو و اب ماهیچه یا یوقتایی دمی

و کلا گرمیجات بخوره لبنیات سردبه حذف بشه

قرص جوشان ویتامین سی هم هرروز بریز تو اب بده بهش

خانومی چای کمرنگ وابمیوه طبیعی وسوپ خیلی زیاد بهش بده اتاق جدا اماده کن ماسک بزنین هردو وفقط بخوابه استراحت فراوان محل خوابش هم در معرض میتقیم باد کولر نباشه انشالله زودی خوب بشه 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

زیرنویس تی وی رو میبینم درمورد کرونا گفته

چقدر دلشون خوشه والا، مردم نون شب ندارن

انقدر قیمتا بالاس همه مستاجر رفتن خونه های کوچکتر

بعد انگار این زیرنویس در مورد مردم عادی نیست، در مورد از ما بهترونه

اول که میگه فرد کرونایی تو خونه ی جدا! نشد اتاق جدا 

حمام و دستشویی جدا! انگار ک تو آپارتمانهای متراژ بالا ساکنیم و هرکی تو اتاقش ی توالت داره

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟