2777
2789
عنوان

شوهرم داره میاد با کرونا

510 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها شوهرم یه شهر دیگس امروز خبر داد تست کروناش مثبت شده به شدت مریضه داره میاد خونه تورو خدا اگه میدونین بگین چطوری ازش مراقبت کنم چی باید بخوره به خدا تجربه ندارم با یه بچه ۲ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواظب باش ت و نینی نگیری

سوپ اینا زیاد بده بخوره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچتو بفرس ی جای دیگه

خودتم ماسک بزن

شوهرتم ماسک بزنه

براش تو یه اتاق جدا جا بنداز

زیاد نزدیکش نشو

فقط غذا و دارو و....بهش دادنی برو تو اتاقش(مواقع ضروری)

مایعات زیاد بده سوپ اینا درست کن

بخور هم عالیه شنیدم

انشالله ک زودی خوب بشن

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

اتاقش رو جدا كن 

هر روز غذا هاي مقوي درست كن 

ظروف يكيار مصرف بخر برا غذاش چون ممكنه سينك و اينا الوده بشه موقع شستن و جا به جايي ظروف 

ماهيچه هر روز 

بلدرچين بپذ ميكس كن هر روز 

روزي در سه بار اب ميوه و ميوه 

حسابي برس بهش كه پيشرفت نكنه جدي بگير 

ماسك بزنيد تو خونه يه سطل زباله بزرگ و الكل بزار تو اتاق