2777
2789

سلام

من هفته ۲۰ هستم و امروز ببخشید ترشحات سبز ابکی دیدم و ی رگه خون خیلی کوچک 

دکتر تلفنی پروژسترون تجویز کرده چون گفتم لکه بینی دارم حالا استراحتم همش ب نظرتون شیاف مصرف کنم یا نه ؟؟؟؟؟

خواهش جواب بدید

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا اینم پرسیدن داره خب ارررررره شیافتو بذار چه بیخالی

اخه خیلی کم بود 

میترسم بزازم ضرر داشته باشه 

میشه تلفنی اعتماد کرد ؟؟؟؟؟

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

آره شیافو استفاده کن ولی ترشحات سبز نشانه عفونت حتما برو دکتر روزی یه لیوان آب ولرم با یه قاشق عسل و ...

اب عسل میخورم

خازش ندارم نمیدونم عفونت هست یا نه

جفتم هم دکتر گفت پایین هست

شیاف ضرری نداره من از اول بارداری هر شب شیاف دارم چون دور از جون تهدید به سقط بودم 

ان شاالله سلامت باشی 

باشه عزززیزم ممنون 

اب عسل میخورم خازش ندارم نمیدونم عفونت هست یا نه جفتم هم دکتر گفت پایین هست

حتما با لیموترش بخور  که هرنوع عفونت داسته باشی از بین میبره  من عفونتهای خیلی شدید دیدم که با شربت عسل خوب شدن