2777
2789

بچه ها من یه فایلی رو سراغ دارم که صد در صد برای افزایش عزت نفس تاثیرگذاره، ولی خب قیمتش نزدیک سه میلیون تومنه ، کسی هست که بخواد اشتراکی اونو با هم بخریم
فایل فرکانسیک عزت نفس استاد عرشیانفر

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شجاعت دبی فورد 

روان شناسی عزت نفس 

جرات داشته باش نشر شمعدونی  این کتابا خوبن 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

عزت نفس با اعتماد بنفس یکی نیستا🙄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
شجاعت دبی فورد  روان شناسی عزت نفس  جرات داشته باش نشر شمعدونی  این کتابا خوبن  ...

عزیزم این فایلا مستقیما رو ضمیر ناخوداگاه شما تاثیر میزاره ، میتونید برید و درموردش بخونید

عزیزم این فایلا مستقیما رو ضمیر ناخوداگاه شما تاثیر میزاره ، میتونید برید و درموردش بخونید

ممنون من از این پولا ندارم تو فضای مجازیم نمیتونم اعتماد  کنم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
بله هستم

یعنی مایلی فایل رو به صورت اشتراکی بخریم ؟ البته حداقل باید سی  نفر باشیم