2777
2789
عنوان

میخوام پرسینگ ناف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگ دختر عمم ی مدل زده بود خیلی خوشگل بود 

منم خودم بزرگتر ک شدم و شکمم اب شد میخام بزنم کاش درد نداشته باش

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

حالا شوهر من گیر داده برو پیریسینگ ابرو بززززن. چیکارش کنممم😤😤

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
مرسی مهربون 

منم خیلی دوست دارم اما من حساسیت دارم به طلا و نقره

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

اول اینکه جای حساسی مثل ناف خطرناکه 

دوم مراقب باش جای خوب بری عفونت نکنه من دوستم تو خونه براش انجام داده بودن هی خون ابه میومد از نافش

سوم طلا بگیر 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
اونجا امکانش زیاده عفونت کنه باید چرک خشک کن قوی بخوری همشم پیرسینگ توش باشه کیپ نشه ولی بعد یکی دو ...

یاد هندیا افتادم یه لحظه اون یه چیز دایره کنار سوراخ دماغشون بود یا نافشون ازین چیزا بود لابد دلبری میکردن بااین کارا 😂😂😂😂😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
دقیقا خیلی باکلاسه با نیم تن و تو خونه 

اوهوم حتی تو عروسی و مهمونی هم لاکچری 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗