میخوام پرسینگ ناف بزنم اما به شدت دودلم برای ۵ ابان بهم نوبت داده فبلشم باید برم پرسینگ نقره یا طلا بخرم نشون دکتر بدم میشه شما از تجربیاتتون در این زمینه بگید ممنون میشم
منم خودم بزرگتر ک شدم و شکمم اب شد میخام بزنم کاش درد نداشته باش
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
منم خیلی دوست دارم اما من حساسیت دارم به طلا و نقره
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
دوم مراقب باش جای خوب بری عفونت نکنه من دوستم تو خونه براش انجام داده بودن هی خون ابه میومد از نافش
سوم طلا بگیر
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗