2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طنز خیلی فرق داره دوست عزیز.اصلا ناراحت نشدم . ولی برام عجیب بود .خودتون تاپیک زدین که رفتارهای خوب ...

خدا زیاد کنه از اون شوهرا .ایشالا سایشون مستدام باشه 

کنار هم ۱۲۰ سال زندگی شادو خوشی داشته باشید 

مهربونه ،باهوشه ،صبوره ،خسیس نیست ،پشتیبانمه ،چشم پاکه عاشقمه و عاشقشم 

عشق تون پایدار😍

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عشق تون پایدار😍

مررررسی گلم 🌹🌹🌹

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
خدا زیاد کنه از اون شوهرا .ایشالا سایشون مستدام باشه  کنار هم ۱۲۰ سال زندگی شادو خوشی داشته با ...

مرسی همچنین 🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چیکارکردین ک اینجوری شده من احساس میکنم شوهرم بهم وابسته نیس

ماخیلی سختی کشیدیم تابهم رسیدیم خیلی،دوران دوستی،خودش میگف وقتی عروسی کنیم یک ثانیه نمیتونم ازت جدابمونم بخاطر این همه سختیودوری که کشیدم،دیگ بعده ازدواج واقعا اینطوری شد ادا درنمیاره واقعا وابستس

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌