2777
2789
عنوان

یه سوال همینجوری😄

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
اگه اعتمادبنفسم بالا باشه که بتونم راضیش کنم و طرفمو بشناسم که بعد ازدواج می‌تونه فقط به من فکر کنه ...

تا حدودی به جوابت رسیدی 😉

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو جواب بده ،به جواب سوال من میرسی  شما خودت پسری رو دوست داری که قبلا با چند تا دختر دوس ...

من پسر با تجربه رو انتخاب میکنم. پسری که قبل من هیچ کاری نکرده هیچ جذابیتی نداره واسم

من پسر با تجربه رو انتخاب میکنم. پسری که قبل من هیچ کاری نکرده هیچ جذابیتی نداره واسم

نه اینکه منظورم چشم گوش بسته 

میگم بیشتر سرش تو کار خودش باشه 

شما اگه بفهمی شوهرت مثلا قبل ازدواج با دو سه تا دختر مثلا ارتباط جنسی داشته بعد ازدواج بفهمی اصلا واست اهمیتی نداره؟

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
نه اینکه منظورم چشم گوش بسته  میگم بیشتر سرش تو کار خودش باشه  شما اگه بفهمی شوهرت مثلا ...

نه. بفهمم نداشته ناراحت میشم

من حوصله آموزش دادن ندارم که چیکار کنه. خوش باید بلد باشه و تجربه داشته باشه. نه فقط تو رابطه جنسی. کلا در برخورد با یه خانوم و خب البته رابطه جنسی هم خیلی مهمه که بلد باشه

درضمن مردی که تا 30 و چند سالگی رابطه نداشته به نظرم سالم نیست

و اینکه من آدم مذهبی نیستم و مطمینا دلم نمیخواد طرفم مذهبی باشه. پس مردی که مذهبی نیست و رابطه ای نداشته نرمال نیست

و البته خب من ازدواج کردم. هم من و هم شوهرم قبل ازدواج چندین دوست دختر و دوست پسر داشتیم و رابطه هم داشتیم

نه. بفهمم نداشته ناراحت میشم من حوصله آموزش دادن ندارم که چیکار کنه. خوش باید بلد باشه و تجربه داشت ...

جالبه 

فکر نمی کردم دختری پیدا بشه این شرایط رو قبول کنه 

من نظرتو تحسین میکنم

نه اینکه منظورم چشم گوش بسته  میگم بیشتر سرش تو کار خودش باشه  شما اگه بفهمی شوهرت مثلا ...

اگه قبل ازدواج ازش پرسیده باشم و دروغ گفته باشه خب ناراحت می‌شم ولی درستش اینه که راجع به روابط قبلی همدیگه از هم سوال نپرسیم.