2777
2789

از کی میزاشتین و چقدر اون تو بود؟ کمرش آسیب ندیده؟ من دخترم خیلی دوست داره و فقط اون تو میمونه که من کارامو انجام بدم وگرنه همه کارام میمونه گاهی تا یه ربع میزارمش پنج ماهشه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از پنج ماهگی میزاشتم الانم پسرم ده ماهشه تا الانم میزارمش تا بیست دقیقه اشکال نداره بمونه

مثلا در طول روز سه یا چهار بار بیست دقیقه بزارم اشکال نداره؟ یک کلا فقط بیست دقیقه؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

من از5.6 ماهگی تا10 ماهگی که راه رفت میذاشتم.خیلی هم زیاد.نیم ساعت چهل دقیقه هردفعه

کلا دختر من زمین نمی موند.قبل روروئک باید میذاشتمش رو کریر که سرش بالا باشه به همه جا اشراف داشته باشه.بعدم که روروئک الانم که دیگه ماشالا😂

اتفاقا دختر من زودم راه افتاد

والا هم من هم پسرم هم خواهرم و هم خواهرزادم تو روروئک بزرگ شدیم. شکر خدا سالمیم. پسرمو گاهی تا ۴۵ دقیقه میذاشتم بمونه اون تو. منم فقط در اون صورت میتونستم به کارام برسم. از ۵- ۶ ماه بذاری خوبه.

من از5ماهگی میزاشتم انقدخوب بودهیچی هم نشدکمرش

چقدر میزاشتی چند دقیقه میشد و چندبار در روز

من بعدش عذاب وجدان میگیرم گذاشتمش ولی مجبورم اصلا رو زمین نمی‌مونه من کارامو انجام بدم