2777
2789
عنوان

سلام ترخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 45 پست
نگران نباش 

تقریبا به مرض سکته رسیدم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
عزیزم فقط. توکل کن به خدا.تودلیت رو بسپر به خدا تا دلت اروم بگیره

بخدا همینطورم ولی چکار کنم دست خودم نیست خیلی ترس دارم

نینیمم خیلی تکون میخوره ترسم بیشتر شد اسهال گرفتم ترسم صد برابر شد

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا همینطورم ولی چکار کنم دست خودم نیست خیلی ترس دارم نینیمم خیلی تکون میخوره ترسم بیشتر شد اسهال ...

عزیزدلم بهت حق میدم اما خدای نکرده دور از جون اگه علائم زایمان باسه خون یا لک میبینی الکی که نیس بعدم اون امپولا به این راحتی نمیذاره که دهانه رحمت بازشه

خدایا شکرت
قشنگم شش رو تموم کردی وارد هفت شدی دستت رو بکش رو شکمت باهاش حرف بزن آروم شی استرس نده یکی از دلایل ...

مامانم خیلی ترسید فقط گریه میکرد

میخواستن ببرنم بیمارستان اینقد گریه کردم نرفتم الان بهترم ولی بازم خیلی میترسم خیییلللییییی 

من مردم تا خدا این بچه رو بهم داد میترسم چیزیش بشه

بخاطر مامانم سعی کردم دردمو زیاد بروز ندم ولی خدا میدونه از درد دلم میخواست جیغ بکشم

سعی کن زیاد تکون نخوری استراحت مطلق باش 

بخدا هستم الان ۵ ماهه استراحت مطلقم پوسیدم دیگه و دارم تحمل میکنم

چکار کنم قسمته من همه ی این استرس هاست

عزیزدلم بهت حق میدم اما خدای نکرده دور از جون اگه علائم زایمان باسه خون یا لک میبینی الکی که نیس بعد ...

بخدا هیچی لک بینی ندارم گفتم فقط ترشح های سفید رنگ الان یه هفتس نسبت ب قبل بیشتر شده که خیلی زیاد هم نیس

از امپول هم بگج بخدا حتی پام ب درمانگاه یا بیمارستان کشیده نشد دختر عموم هرهفته میاد برام تزریق میکنه

قرص هم مدام میخورم

ولی خب درد امشب به جنون رسوندم

عزیزم من داره خوابم میبره نگران نباش هرچی شد بیا بگو بعد میخونم

باشع عزیزم ممنون گلم لطف داری فقط دعا کن نینیم به موقع و سالم دنیا بیاد فدات

بخدا هیچی لک بینی ندارم گفتم فقط ترشح های سفید رنگ الان یه هفتس نسبت ب قبل بیشتر شده که خیلی زیاد هم ...

پس نگران نباش عزیزدلم اون امپولا از زایمان زودرس جلوگیری میکنه منم سابقه یه زایمان تو26هفته دارم که بچم نموند. ولی من شبش خون دیدم تو ترشحم که زایمان کردم بعدش.سر این بارواریم سرکلاژشدم از هفته دیگه باید امپول بزنم ان شاءالله تا اخر ماه 9

خدایا شکرت
جسارتا کدوم شهری 

جنوبیم اطراف اهواز گلم

شهر زر خیز محروممممم