2777
2789
لامصب همین هزینه ش رفته انجام داده همسر 700 گرفته دکتر 

اره گرونه .من واس ۲ دقیقه کرایو ۵۰۰گرفت 

آزمایش هم گرونه .آمپولش پارسال ۴۵۰تومن بود .الان بیشتره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گرونه .من واس ۲ دقیقه کرایو ۵۰۰گرفت  آزمایش هم گرونه .آمپولش پارسال ۴۵۰تومن بود .الان بیشت ...

آزمایش پاپ اسمیر 100 تومنه ولی این یکی چقدر میشه . توی این گرونی فقط همینو کم داشتم بخدا 

دستت دردنکنه هرچقدر بشه باید بدم دیگه 

انشالله ک چیزی نیست .

عزیزم اگه نداشتی که نداری انشالله 

حتمن واکسن رو پیدا کن بزن .چون از نوع پر خطر جلوگیری میکنه .۷۰درصد تاثیر داره رو بدن 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
به هیچ عنوان نباید رابطه دهانی باشه اون قسمتو نباید ژیلت اینا بزنین یا بهش دست بزنین طریقه انتقال از ...

متاسفانه اینا نشونه اینه به مردم اطلاع رسانی نمیکنن که همچین واکسنی هستش باید بزنید 

سلام خواهر منم زگیل تناسلی داشت ودرد هم میکرد پیش یه طب سنتی رفت و داروی گیاهی گرفت و کلا دیگه از بین رفت تلفنشو میزارم برای شما 09179170344

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344