2777
2789
این که گفتی یعنی چه 😦😦

هرپس تناسلی ، اسم ویروسشه، منم داشتم دکتر یه ورق قرص بهم داد ده تا دونه

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
یا خداااا ولی ببخشید فقط روی قسمت رشد مو بودش جای دیگه نداشتا 

به هیچ عنوان نباید رابطه دهانی باشه اون قسمتو نباید ژیلت اینا بزنین یا بهش دست بزنین طریقه انتقال ازطریق پوست ب پوست هست هیچ درمان قطعی ب دلیل ویروسی بودن برای زگیل تناسی  انگلیسی میشه وارت  وجود نداره واکسن قبل رابطه میزدین شاید اینطوری نمیشد البته اینم بگم واکسن فقط تعداد معدودی از نوع زگیل هارو پیشگیری میکنه مثلا نوع ۱۸ و... شما باید یه نمونه برداری انجام بدین ک ببینین چ نوعی هست و کرایو یافریز رو با مشورت پزشک انجام بدین ... الان اکثر جامعه دچاراین بیماری هستند و نگران نباشیدسیستم ایمنتیتون رو تقویت کنین ورزش کنین و استرس نداشته باشین بهداشتتونم رعایت کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویروسش دیر خودشو نشون میده پس اگه همسرت روی پوستش مشخصه خب اون زودتر گرفته ویروس حتی با کاندومم منتق ...

ولی اینترنت میزنه از رابطه جنسی میاد سر همین با شوهرم دعوام شده آخه با کی بوده 😭😭😭 حالم بده 

همسرت رابطه پرخطر با کسی داشته که گرفته؟

ربطی نداره ، دکتر من گفت حتی از آب آلوده هم میتونه منتقل بشه 

ولی اینترنت میزنه از رابطه جنسی میاد سر همین با شوهرم دعوام شده آخه با کی بوده 😭😭😭 حالم بده 

نه از استخر و حوله هم منتقل میشه استخر نمیره؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
قسم میخوره نداشته الان 11 ساله داریم زندگی میکنیم اولین باره  همچین چیزی

منم با شوهرم دعوام شده بهش تهمت زدم اونم گریه کرد جون تموم عزیزاشو قسم خورد با کسی رابطه نداشته جزخودم

خواهشا اگه امضامو خوندی دعا کن ک بمیرم از زندگی خستم خیلــــــــــی خسته
قسم میخوره نداشته الان 11 ساله داریم زندگی میکنیم اولین باره  همچین چیزی

خب دیگه حتما راست میگه بنده خدا 

لطفا واسه حل شدن مشکلم حتی اگه شده یدونه صلوات بفرستین ممنون😔💔
ببین اینترنت رو نخون الان تو اینترنت سرچ کن پادرد سردرد آخرش یجوری به سرطان ختم میکنه نگران نباش فری ...

دکتر گفته درجه بندی داره بخدا حالم از خودمم داره بهم میخوره انقدر استرس دارم 

اسم قرصشو بهم میگی من بخورم شاید گرفته باشم با ده تا خوب میشه ؟

والا دوسال پیش بود ، نمیدونم اسمش چی بود، دیگم نرفتم جدیدا آزمایش بدم ، چه شهری هستید؟