2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خواهشا🥺😭

46 بازدید | 8 پست

دوستان من سه روز سرما خوردم بااینکه رعایتم کردم برا دخترم ولی فک میکنم سرما خورده چون رفلاکس داره سخته برام بفهمم سرما خورده یانه امروز خیلی بی تابی گریه میکنه بیحال نیست سینه خودمو نمیگیره به بدختی شیر میدم یا با شیشه راحت میخوره ابریزش نداره و عطسه و سرفه از صبح داره سرفه گاهی اوقات داشت ولی امروز بیشتر علائمش همینه چیکار کنم استا بدم تبشم 37.5 میترسم تو این شرایط کرونا ببرمش دکتر

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

اگه کوچیکه و نوزاده ببرش دکتر چاره ای نیست. چون میگی سرفه میکنه.

دستگاه بخور روشن باشه حتما

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگه کوچیکه و نوزاده ببرش دکتر چاره ای نیست. چون میگی سرفه میکنه. دستگاه بخور روشن باشه حتما

پنج ماهشه بخور گرم دارم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج ماهشه بخور گرم دارم 

استا رو بخاطر تب حتما بده. اگه تا دو روز قطع نشد سرفه ش ببر دکتر.

رینوسالتین هم روزی دوبار هر دفعه دو قطره بریز بینیش.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

استا رو بخاطر تب حتما بده. اگه تا دو روز قطع نشد سرفه ش ببر دکتر. رینوسالتین هم روزی دوبار هر دفعه ...

بردم عزیزم یه پماد یه قطره داد 

سلام عزیزم چطوری هلن خانم چطوره ؟؟؟؟ دلم برات تنگ شده بود

سلام عزیزم ممنون تو خوبی زیاد نمیام سایت .کوچولوت چطوره 

سلام عزیزم ممنون تو خوبی زیاد نمیام سایت .کوچولوت چطوره 

منم نمیام زیاد اومدم گفتم یه احوالی ازت بپرسم

اونم خوبه لگداش شروع شده داره دلبری میکنه 😁 

امیدوارم همیشه خوب باشی عزیزم😘

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
منم نمیام زیاد اومدم گفتم یه احوالی ازت بپرسم اونم خوبه لگداش شروع شده داره دلبری میکنه 😁  ا ...

فداتشم عزیزم به سلامتی 😍😍