2777
2789
عنوان

خاطرات شرم اورتون رو چیکار میکنید فراموش بشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 62 پست
استاد سختگیرما داشت درس میداد ، بعد یهو اندازه پاورپوینتش کوچیک شد روی سیستم، یهو یه دختره که روستای ...

وای خیلی خوبه لامصب

اصلا مزه دانشجویی به این چیزاش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
حیلی زندگی برای ما که اینجوری هستیم سخته الان من مطمئنم امشب خوابم نمیبره😥

میدونی من وقتی سغی میکنم بهش فکر نکمم بیشتر اذیتم میکنه، یبار دیگه میخوای برا خودت مرور کن، ببین واقعا ارزش انقد غصه خوردنو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😨😨😰😰😰

استرس نداشته باش😁 برای ما عادی بود این سوتیا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مث جومونگ اماده ب حمله بودی😂😂😂😂

اره بخدا به خون خواهی ابروم داشتم میومدم

😂😂😂 خیلی خوبی کاش من مث تو ریلکس بودم😶

😂😂تمرین کن

البته من از بچگی تخس بودم

بیاین تعریف کنیم😥😩😫شاید از عذابمون کم شد😂

من یبار به دوست شوهرم میخواستم بگم کمکم کن این وسایل رو برداریم از اینجا(رفته بودیم گردش) 

بعد یهش گفتم اینا رو بر میدارید عزیز دلم😫😫😫😫😫

واااای حالا شاید به نظر بعضیا چیز خاصی نباشه ولی من واااقعا اون لحظه مردم اصن از خجالت. بعدش اونم یه نگاهی بهم مرد عاقل اندر صفیه... 

آخه ما اصن تو روابطمون ازین جور حرفا نداریم.اونم پیش خودش فهمیدم که چه فکر بدی کرد😩

آخه من هی ب شوهرم میگم عزیز دلم مثلا وسط کارا... انگار تو دهنم بود یه دفه پرید بیرون. 

اونم خودش و زنش ازاین مذهبی ها هستن😭

میدونی من وقتی سغی میکنم بهش فکر نکمم بیشتر اذیتم میکنه، یبار دیگه میخوای برا خودت مرور کن، ببین واق ...

دقیقا مخصوصا ایشون که سوتی نبوده،،اتفاق 

ادم ممکنه در روز ده بار بخکره زمین و بره بغل این و اون

زندگی باید زندگی کرد نه غصه خورد

😄😄😆 خیلییی خوب بود😁 قیافه ی دوست شوهرت خیلی دیدنی بوده😃

یعنی بخدا هنوز که میبینمش یجوری ام. 

یدفه فک کرد روی منظور بهش گفتم😩

ولی یادش که میفتم فوری سرمو گرم یکاری میکنم. 

وای من یه چیزی بگم  یادم میاد دلم میخواد بمیرم 

یه بار یه شاخه گل همینجوری خریدم بردم محل کار شوهرم که با برادر شوهرم یه جا کار میکنین .گل رو برادر شوهرم خواست بزاره کنار یه تابلو.یهو گفتم نه داداش جلو نه وای جلو نه آه  بزار عقب .عقب خشگلتره  دو سه بارم تکرار کردم .بعد دو سه ساعت فهمیدم چرا همسرم قیافه ی داعشی هارو گرفته بود🙂😯😯

وزن فعلی ۸۷وزن هدف ۵۷گروه قرمز عروسترکم@

من وقتی ۹ سالم بود یبار سر سفره غذا عموم بهم لقمه تعارف کرد هی گفتم نه هی گفت بردار وقتی اومدم بر دارم دیگه تعارف کردنش تموم شده بود گذاشت تو دهن خودش😂 هنوز یادش میوفتم حس ضایع شدن سراسر وجودمو فرا میگیره الان ۲۱سالمه

وای من یه چیزی بگم  یادم میاد دلم میخواد بمیرم  یه بار یه شاخه گل همینجوری خریدم بردم محل ...

ما یه مدت دوچرخه دو نفره داشتیم بعد من اصلا دوس نداشتم صندلی پشت بشینم ، یبار با دوست شوهرم و خانمش رفتیم دوچرخه سواری ، شوهرم دوباره جلو نشسته بود گفتم نه من نمیخوام من پشت دوس ندارم حال نمیده اصن ! واااای اونا ترکیدن از خنده منو شوهرم عین لبو قرمز شدیم 

.