2777
2789
عنوان

دل پیچه تموم شد🤧🤧🤧

322 بازدید | 24 پست

ولی از اقای هادی ممنونم که ملی صحنه‌های طنز برای ما به وجود اوردن و ما خندیدیم. از یه جای معتبر شنیدم سینمای هند، پس از دیدن صحنه بلند شدن خسرو از تخت، استعفا داده و رفته. البته گفته دیگه ما جایی نداریم🤣🤣🤣🤣 ولی خدایی خیلی چرت بود. نکیسا با سر خورد زمین زنده موند. اوا با دو سه تا قرص مرد! اوج عصبانیت رستا رو دیدین؟ فقط مسخواست داد بزنه بگه چیکار کردی با خواهرت😂😂😂 ولی اونایی که بدبخت بودن، بدبخت موندن ولی خوشبختا خوشبخت شدن😐😐😐😂😂

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا منوچهر هادی کارگردان فیلمای ابکیه و تخصصشم اب بستن به سریاله😂

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
درعجبم که۹۰درصداونایی که میگن مسخره تا تهش دیدن😑😑😑😑

چون نمیشد از وسط ول کنیم😂😂

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
درعجبم که۹۰درصداونایی که میگن مسخره تا تهش دیدن😑😑😑😑

من اسم کارگردانشو فهمیدم نت حرومش نکردم😂وقت که بماند

البته نظر شخصیمه شاید یکی.واقعا خوشش بیاد اینا سلیقه ایه و خب سلیقه هم مطلق خوب و بد نیست

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

کل این سریال آرش ورستا دوکلمه باهم حرف نزدن کلا رستا از آرش فرار میکرد😐

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

البته نکیسامیموند چون زیاد ارتفاع نداشت

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...