2777
2789
نه جوش ندارم، برای شفاف شدن صورتم میخوام، و چین و چروک هم میگن میبره، 

از ماسک لایه بردار هم استفاده کنی جوابگوعه چون نیاز نیست خیلی لایه برداری بشه اون بیش تر برای لک جوش خیلی زیاده

رو چین و چروک هم بعید میدونم چون خاصیت لیفت نداره اصلا

میخواستم پوستم شفاف بشه تازگیا لاغر شدم پوستم شل و تیره شده، میخوام از این وضع در بیام

پوستتو ماساژ بده همیشه یعنی قطع نکن

اگه میتونی هر روز اگه سختته هفته یکی دو بار

با روغنی که برای پوست خوب باشه مثل روغن بنفشه

نحوه ماساژ هم تو اینستا و یوتوب هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتو برا چی خوبه؟  راضی هستین؟  پوستتون رو چطور کرده؟  

اتو پاکسازی میکنه پوستو مثلا چربی زیر پوستو درمیاره باعث میشه منافذ کوچیک شه جوش سر سیاه بینی کم میشه و کلا شفاف تر میشه و چربی پوست کنترل میشه 

۳ تا مود داره یکی همین پاکسازی یکی برای جذب مواد که مثلا سرم یا ماسک که رو صورته روش میکشن باعث میشه مواد خیلی بهتر جذب پوست بشه چون حالت عادی پوست کامل مواد و جذب نمیکنه یه درصد کمی جذب پوست میشه یه مود هم برای لیفت داره ولی خب ضعیفه لیفت کننده قوی ای نیست من تاثیر خاصی ندیدم شایدم طولانی مدت اثر بذاره نمیدونم من ۲ ماه مرتب استفاده کردم ولی بعد فرصت نکردم 

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶