2777
2789
عنوان

خانما از شهریه شبانه دانشگاه دولتی هرچی میدونین خواهشا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 54 پست
ببخشید شبانه با روزانه چه فرقی داره

پولیه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزانه یه ی قرونم خرج نداری من کارشناسی روزانه بودم

درسته روزانه یه قرون هم خرج نداره ولی اگه رشته اش به درد نخور باشه اصلا ارزش نداره.

به نظرمن اگه یه رشته خوب شبانه توی شهر خودت بری صد برابر میارزه به رشته های دره پیت که فقط مدرکش برات مهمه.

عزیزم من شبانه دولتی میخونم رشتم علوم تربیتیه و هم قیمته تقریبا با تاریخ ببین من ۲۱واحدو ۹۰۰۰دادم ،و ...

اهان یعنی ممکنه خوابگاه به شبانه ها تعلق نگیره؟

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
عزیزم من شبانه دولتی میخونم رشتم علوم تربیتیه و هم قیمته تقریبا با تاریخ ببین من ۲۱واحدو ۹۰۰دادم ،و ...

رشته علوم تربیتی غیر استخدامی کار دیگه هم داره

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
رشته علوم تربیتی غیر استخدامی کار دیگه هم داره

آره مدرک مهدکودک هم میشه گرفت و تحصیلات از لیسانس به بالابره مشاوره تحصیلی ازدواج و... و خیلی کم دکترا میخونن تو این رشته و دیدم هرکی تو دانشگاه ما خونده تو دانشگاه هایه دیگه یا دانشگاه ما استاد هم شده 

آره مدرک مهدکودک هم میشه گرفت و تحصیلات از لیسانس به بالابره مشاوره تحصیلی ازدواج و... و خیلی کم دکت ...

فوقش رو مشاوره بگیره؟ ممنونم مونده بین علوم تربیتی و روانشناسی

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
فوقش رو مشاوره بگیره؟ ممنونم مونده بین علوم تربیتی و روانشناسی

آره میتونه ارشد این رشته ها رو بخونه ،خوب الویت اول بنظرم روانشناسیه بازار کارش بهتره یکم و آزمون استخدامی هم مث علوم تربیتی الویت داره