2777
2789
عنوان

سلام... خواهش میکنم در مورد طلاقه

137 بازدید | 7 پست

من دوسال پیش مهریه ام بخشیدم به ازای طلاق حکم دادگاه هم صادر شد و ما فرصت داشتیم 3 ماه بریم و صیغه طلاق بخونیم ولی زمانی که ما رفتیم اون تاریخ سه ماه تموم شده بود و نشد صیغه جاری بشه و من برگشتم سر خونه زندگیم... الان دوباره میخام جدا بشم ازش آیا میتونه از اون بخشش مهریه استفاده کنه... کسی براش اتفاق افتاده 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

عزیزم والا دوس داشتم بچه دار بشم.. ولی دوباره به مشکل خوردیم و الان خدارو شکر میکنم که بچه ندارم.. میخام هم امضام پاک کنم نمیشه 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به مشکل خوردین؟بنظرم یه کم صبر کن دوباره یه وقت پشیمون نشید چون واقعا دیگه خیلی بد میشه هرزشها و ...

نه دیگه پشیمون نمیشم عزیزم چون دوبار بهش فرصت دادم ولی اهل زندگی کردن نیست.. قصدم واقعا جدایه

خوشبحالت چ راحت میتونی دل بکنی

1

10 سال زندگیم زجر بوده.. دوبار رفتم قهر ولی بازم بهش فرصت دادم ولی نتونست زندگی کنه.. دیگه نمیتونم دلی برام نمونده واقعا.. سنگ شدم.. حالم از هر چه متاهلی و زندگی بهم میخوره