2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم از بی آبرویی

463 بازدید | 8 پست

دوستان چیکار کنم وقتی سره نادونیم هم محل کارمو که حقوق به موقع داشت و همش نشستن بودو از دست دادم هم صاب کاره مهربونم از همه مهم تر آبزوم .نمیتونم خودمو اروم کنمو کناز بیام پسره گفت دوست بودیمااا ولی تعهد داد که مزاحمم نشه اگه واقها منو میخاست چرا تعهد داد و حتی شمازمو پاک کرد😭😭

چی بگم عزیزم دیگه کاری نمیشه کرد

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه نفهمیدم پسره چه کرده تو رو دیونه کرده؟

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔

عزیزم میفهمم و بذار چیزی بگم که تورو همیشه راحت کنه 

نگرشت رو نسبت به تعاریف و ارزشهای جامعه عوض کن 

بقول نیچه چه بسا ارزشهایی که ضدارزش باشن !

تعهد رو معنا کن برا خودت 

در کل این هستی که هیچ،  همین زمین و طبیعت رو ببین چه تنوعی داریم 

دریارو بری پایینتر و پایینتر و عمیق و عمیقتر تنوع هرچقد که زیاد میشه همزیستی بین موجودات جالبتره 

انوقت ما انسانها جامعه کوچک انسانیمونو نمیتونیم هدایت کنیم 

با بوجود اوردن قوانین بشسشددت زیاد و ارزش و هنجار های بیخودی!

ب خودت خیلی اسون بگیر 

با خودت بگو همونجور که جهان برای من جا داره برا اونم جا داره 

مهم اینه که خود انسان چه میکنه 

همه هم که احساس خود بودن داریم 

ببین چقد زیباست خود درک شه (ایرانیا به خدا میگن خدا یعنی به خود آ)

سعی کن شخصیت و کاراکتر خودت رو پیدا کنی قوانین زیاد رو حذف کن درعوض چند قانون کلی یا محور داشته باش 

مال من اینه :همراستا شدن با تمام کائنات و خصوصا طبیعت جهان خودمون ،عریان بودن و رازدار نبودن (اغاز روز قیامت از خودمون :منتظرش نیستم ! همین الان شروع کردم . خودم رو رها و عریان کردم هیچ رازی ندارم درنتیجه هیچکس سواستفاده ای نمیکنه و صادقم )،تجاوز نکردن(نه فقط جنسی بلکه تحمیل عقاید شخصی  و پذیرش همه و همممه چیز )

ازون موقع تا حالا خیلی راحتم و همه چیز عالیه 

همه برای من بچشم انسانند و بس همه رو‌همونجور که هستن میپذیرم بنظرم درست و غلطی وجود نداره مهم عدم تعدیه یعنی اگه فرد مقابل ناراضی بود از چیزی ، تحمیل نکنی و با تمام عشق بپذیریش 

عاشق فردی بودم دیدم بعد از دیدن دوستم ازون خوشش اومد و دوستمم ازون. رفتم بش گفتم من هیچ مشکلی ندارم برو و لذت ببر از رابطه دوطرفه  و بهترین حسی بود که داشتم بعد ازین کار  فهمیدم که عشقم به جهان چقد زیاد شده و من پرست نیستم 

شاید باورت نشه جلوی پدرم با رفیق پسرم (نه دوسپسرم)لخت میخوابم و هیچ اتتفاقی بینمون نیفتاده و نمیفته چون تفکرم ریشه ای فرق کرده و نگرش افراد مقابلم هم همینگونه میشه  درضمن یادمون باشه سیب میوه ممنوعه نبود بلکه بشر نتونست خودش رو کنترل کنه!

ینی من نباید خودمو سرزنش کنم؟

سرزنش و غصه فایده ای نداره سعی کن بیشترین سودو ببری و چیزی یاد بگیری پیامبر کفته برا یاد گرفتن چیزی حتی اگه لازمه به شهر کفارم برید 

که حالا تعریف کفار بماند منظور اینکه از همه چیز و همه کس میشه ی چیزی یاد گرفت 

سرزنش نکن یاد بگیر و از خودت لذت ببر عزیزم