2777
2789

ب کم ک قانع نمیشن لنتیا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما نیان الان؟!

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

جیبِ ما رو نزنن سوپرایز نمیخایم😁

🚫کاربرمرد🚫خیلی مواظبم تو چ تاپیکایی حضور داشته باشم اگر در تاپیک غیرمرتبطی آنلاین بودم ممکنه حواسم نبوده باشه که محض اینکه مطلع بشم خارج میشم%👈در تاپیکهایی با مضامین مشاوره،سوالات حقوقی،سوال درباره ی قرص و داروها در خدمتم و اگر جایی ببینم که نظر و اطلاعات من بدرد کاربر میخوره دریغ نکرده و راهنمایی میکنم🌹توجه داشته باشید که این سایت محدودیت جنسی نداره شما در بدو ورود دو گزینه رو مشاهده میکنید۱مردهستین یا زن این یعنی هردو هم اقا و هم خانم میتونن حضور داشته باشن محتوای ۸۰ درصد از تاپیک هام ربطی به اسم سایت نداره و هم اقایون و هم خانما میتونن تبادل اطلاعات داشته باشند و استفاده ببرند🚫توجه داشته باشید هیچگونه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود و سوالات شما صرفا در تاپیکاها پاسخ داده میشود 🚫   🚫هرگونه بی احترامی و فحاشیه بی دلیل و صرفا بخاطر فعالیت ما در سایت در صورتیکه سایت این اجازه رو به ما داده فورا گزارش داده میشود🚫   الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم♥️
اگه شمام ایده یا نظری داری بگو 

یه جاسویچی بگیر عکس مادرش رو طرح بزنن حتما خوشش میاد

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
جیبِ ما رو نزنن سوپرایز نمیخایم😁

همین کارا رو کردید که فقط براتون جوراب میخرن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

همین کارا رو کردید که فقط براتون جوراب میخرن

خیلی ام هدیه ی معنوی و بدرد بخوریه  

🚫کاربرمرد🚫خیلی مواظبم تو چ تاپیکایی حضور داشته باشم اگر در تاپیک غیرمرتبطی آنلاین بودم ممکنه حواسم نبوده باشه که محض اینکه مطلع بشم خارج میشم%👈در تاپیکهایی با مضامین مشاوره،سوالات حقوقی،سوال درباره ی قرص و داروها در خدمتم و اگر جایی ببینم که نظر و اطلاعات من بدرد کاربر میخوره دریغ نکرده و راهنمایی میکنم🌹توجه داشته باشید که این سایت محدودیت جنسی نداره شما در بدو ورود دو گزینه رو مشاهده میکنید۱مردهستین یا زن این یعنی هردو هم اقا و هم خانم میتونن حضور داشته باشن محتوای ۸۰ درصد از تاپیک هام ربطی به اسم سایت نداره و هم اقایون و هم خانما میتونن تبادل اطلاعات داشته باشند و استفاده ببرند🚫توجه داشته باشید هیچگونه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود و سوالات شما صرفا در تاپیکاها پاسخ داده میشود 🚫   🚫هرگونه بی احترامی و فحاشیه بی دلیل و صرفا بخاطر فعالیت ما در سایت در صورتیکه سایت این اجازه رو به ما داده فورا گزارش داده میشود🚫   الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم♥️