هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 عنوان دابسمش 43 بازدید | 9 پست خانما به نظرتون باکسی که دابسمش زنای وخاله های س ک س ی که توکانالای تلگرتم هست و میبینه مثلن باسناشون وبه نمایش میزارن و....باید چکار کرد ...من بی خودی حساسم یا شماهم همین واکنش ودربرابر همسراتون که همچین کلیپایی رومیبینه دارین ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما» 1399/07/02 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16938 بیخیال.همشون میبینن چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 بیخیال.همشون میبینن به روخودم نیارم یعنی اخه فکرم و درگیر میکنه ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16938 به روخودم نیارم یعنی اخه فکرم و درگیر میکنه اره حساس بشی بدترهتو تل با دخترا چت داشت و تو گپا بودگفتم بهش حالا تلش قایمکی وقتایی سرکاره نصب میکنهمنم مجازی ندارم.اتفاقی فهمیدماگر نمیگفتم حداقل جلو چشمم بود😞 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 اره حساس بشی بدتره تو تل با دخترا چت داشت و تو گپا بود گفتم بهش حالا تلش قایمکی وقتایی سرکاره نصب ... شوهرمن تاحالا چت وگپ ندیدم ازش ولی این دتبسمش وکلیپ زنای هرحایی که همه جاشون معلومه توگوشیش دیدن اخه سیو کرده حرصم ازاین میگیره خب اگه واسه ی باربود خوب چراسیو کرده ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16938 شوهرمن تاحالا چت وگپ ندیدم ازش ولی این دتبسمش وکلیپ زنای هرحایی که همه جاشون معلومه توگوشیش دیدن اخه ... تو قایمکی برو پاک کن😅 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 تو قایمکی برو پاک کن😅 🤣قبلنا این کارو میکردم وخودشم میدونه من حساسم ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16938 🤣قبلنا این کارو میکردم وخودشم میدونه من حساسم یه مدت بیخیال باش.ببین چی میشه.شاید دیه نبینه چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 یه مدت بیخیال باش.ببین چی میشه.شاید دیه نبینه اخه تواین دوره وزمونه واین چیزایی که تونی نی سایت میشنوم نمیشه بیخیال شد ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16938 اخه تواین دوره وزمونه واین چیزایی که تونی نی سایت میشنوم نمیشه بیخیال شد بعضیا بیخیال بشید .ادامه نمیدن.یا کمترش میکننوقتی میدونه دوس نداری و بهش میگی انگاری لج میکنه میخواد بیشتر بره طرفش چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون