2777
2789
عنوان

میشه بگید چیکار کنم که شوهرم انقد وابسته خواهرش نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست
😐😐😐هیچ وقت خودتو جای خواهر شوهرت نزاشتی...هیچ وقت به این فکر نکردی که یه روزم خودت پسر دارشی....

خوب آدمی که بده رو باید دور کرد اگه منم به اندازه اون بد باشم باید دستم رو بشه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
😐😐😐هیچ وقت خودتو جای خواهر شوهرت نزاشتی...هیچ وقت به این فکر نکردی که یه روزم خودت پسر دارشی....

من هیچوقت به اینکه کلا دور خواهر برادری رو خط بکشن فکر نمیکنم چون از عذاب وجدان میمیرم ولی اینکه اینجوری هم باشه دیوونه کنندس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من چند تا خواهر و براد ناتنی داره و یه خواهر تنی که خیلی وابسته اش بود ولی من این وابستگی به حد ...

من هروقت بخوام از این سیاستا به خرج بدم یه هو یادم میوفته خودم پسر دارمو یه روز مادرشوهر میشم...وقتی خودمو جای اونا میزارم تحمل خیلی رفتاراشون برام اسون میشه و درکشون میکنم

من هروقت بخوام از این سیاستا به خرج بدم یه هو یادم میوفته خودم پسر دارمو یه روز مادرشوهر میشم...وقتی ...

آخه خواهر شوهر من قابل درک نبود فرا تر از این حرفها بود زندگی ما رو نابود کرده بود

من هروقت بخوام از این سیاستا به خرج بدم یه هو یادم میوفته خودم پسر دارمو یه روز مادرشوهر میشم...وقتی ...

مادر شوهرم خوبه خواهرش بده