2777
2789

توی نی نی سایت حق اظهار نظر نداری

اگ ی تاپیک راجع به حجاب بزنن اینقد به هم فحش میدن نگو

تو نی نی سایت آمار سقط جنین بالاست و داره تبدیل میشه به ی چیز عادی

توی نی‌نی سایت به شوهرت مشکوک میشی و همش زیر نظرش داری 

تو نی نی سایت همه معتقدن زن ها توسری خور هستن

تو نی نی سایت تر و خشک رو باهم میسوزونن

تو نی نی سایت همه خوشگلن و هیچکس ارایش نمیکنه

تو نی نی سایت حرفهای بی سوادی و از سر جهل و نادانی زیاد شنیده میشه

تو نی نی سایت همیشه همه درست میگن و طرف مقابل اشتباه 

البته به خوبیاش میتونم اینو اشاره کنم که دوستای خوبی پیدا میکنی و گاهی اوقات از زندگی دیگران درس میگیری و راه خوبیه برای وقتایی ک بی حوصله هستی

اینا چیزایی بود ک خودم تجربه کردم

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که نی نی سایت هست یه سایت صرفاااا برای سرگرمی و ۹۹/۹ددصد مطالبش دروغه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

تنها چیزی که نی نی سایت هست یه سایت صرفاااا برای سرگرمی و ۹۹/۹ددصد مطالبش دروغه

دقیقا 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
یه عده هم هستن مسئول گزارش زدنن مثل مبصرای کلاس مدرسه ذاتشون خبر چینه اینو یادت رفت بگی

اینو یادم رفت بگم