2777
2789

چند وقت پیش تو اینستا یه پیج رو اتفاقی دیدم همسرشون یه ادم خیلی پولدار بودن و...

تازه زایمان کرده بود بعد گفت 2 هفته بعد زایمان با همسرش سفر رفتن و بچه پیش مادر همسرش بوده..و میگفت من اصلا شب بیداری ندارم چون هم بچه شیر خشک میخوره هم مادرشوهرم تا 4 ماهگی قراره خونه ما باشه و همه کارهاش تو این مدت با اونه..و من قشنگ تا صبح خواب هستم و کمبود خواب ندارم و اذیت نمیشم.

من راستش قضاوت نمیخوام بکنم و البته که خودم بچه ندارم

ولی دلم برا اطرافیانم که بچه دار میشن و فقط با زجر میگذرونن ماههای اول رو سوخت...

مگه میشه این مدلی 

احساس میکنم الکی میگن

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبک زندگی همه یکسان نیست .منم اگه بچه دار شم میذارم پیش مامانمم چون دوسندارم سرکار نرم و خودمو محدود به خونه و بچه داری کنم.کسیم حق قضاوت نداره فقط به خاطر اینکه یه شکل دیگه فکر میکنم

خوش ب حالش

منم هفته دیگه زایمانمه هنوز نزاییده غصم‌گرفته‌ بابت شب بیداریاو سختیاش

مادرشوهرمم خدا لعنتش  ک سر زایمان اولم یه کارایی کرد ک هرشبو با گریه به بچم شیر میدادم

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

چی بگم😁

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕