2777
2789
عنوان

دوستان کیا به بیبی چک واردن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 59 پست
اخی عزیزم.منم تو عقد یبار شک کردم.رفتم ازمایش منفی بود.ینی نابود بودم تا جوابشو گرفتم.بخودمم اطمینان ...

ب خدا ما اصلا رابطه دخول نداشتیم .. از کاندومم استفاده کردیم .. اما نمیدونم چرا نمیشم .. خیلی استرس داشتم اما امروز با یکی مشورت کردم گفت اگه کاری نکردین بیخودیه ترست ... یکم اروم شدم اما میخوام دو س روز دیگع برم ازمایش خون بدم ... تورو خداااااا تورو قران تورو امام حسیین برام دعا کن ... دارم دیوونع میشم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
شاید از استرسه یا بهم ریختن هورمونا  

خدا کنه .... برام دعا کن ... حیفه ب خدا رابطه نداشتیم اونطوری ک بخوام باردار شم .. اصلا همینطوری موندم خودمم ...

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بازم صبر کن بعضیا تاده روز بعدموعدشونم تازه بی بی چک‌شون‌مثبت‌میشه.نشدم‌غصه نخور چون باراولته ک‌م ...

عزیزدلم من اصلا دلم نمیخواد بچه دار بشم ... من تو دوره عقدم ... اصلا بچه الان نمیخام 😭😭😭

شاید از استرسه یا بهم ریختن هورمونا  

خداکنه

من سنم کمه اخه عزیزم تا سال دیگم باید عقد بمونم ... تورو خدا دعام کن ... خواهش میکنم دعام کن حامله ن ...

ولی به نظرم خیلی باحال باشه موقع عروسی آدم بچه اش تو بغلش باشه 

هرچی خدا بخواد همون میشه الکی بخودت استرس نده   

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
ولی به نظرم خیلی باحال باشه موقع عروسی آدم بچه اش تو بغلش باشه  هرچی خدا بخواد همون میشه ...

اخه دو س روزه ترشح زیاد دارم و یکم درد دارم تو قسمت واژن .. برام دعا کنین آبروم نره ... اگر برای همدیگه دعا کنیم زودتر اجابت میشه تا خودمون برای خودمون ... 

باردار نیستی از قرص اورژانسی که ماه پیش خوردی پریودتو به هم زده نگران نباش

ماه پیش اخه نخوردم ... ماه خرداد خوردم .. 

پس وقتی منفی‌شده چ اصراریه ک بخوای مثبتش کنی

نمیخوام مثبتش کنم عزیزم ..‌ میترسم نکنه اشتباه زده باشه 

ب خدا ما اصلا رابطه دخول نداشتیم .. از کاندومم استفاده کردیم .. اما نمیدونم چرا نمیشم .. خیلی استرس ...

بهت قول میدم باردار نیستی قول خیالت رااااحت

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
اخه دو س روزه ترشح زیاد دارم و یکم درد دارم تو قسمت واژن .. برام دعا کنین آبروم نره ... اگر برای همد ...

انشالله که باردار نیستی  ولی برو تست بارداری آزمایشگاه بده که خیالت راحت باشه بعد یه دکتر زنان برو 

کار خلاف شرع که نکردی که آبروت بره خودت میگی عقدیم  پس اگه حامله هم بودی هیچ اشکالی نداره حتما خواست خدا بوده  .

دختر عمو من باردار که شد سریع براشون عروسی گرفتن رفتن  سر خونه وزندگیشون  ششماه بعدم دخترش دنیا اومد 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
بهت قول میدم باردار نیستی قول خیالت رااااحت

امیدوارم 🙏🏻🙏🏻 اما شماام دعام کنین برام صلوات بفرستید .. خداکمکم کنه ... ممنونم ازتون 😔