2777
2789
عنوان

دوستان کیا به بیبی چک واردن ؟؟؟

286 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد چند روز بیبی چک میشه مطمعن شد ؟؟ مارکش مهمه ؟؟ نوعش چیی ؟ برا من ازینا بود ک روی نقطه s ادرار میریزی بعد اگ c خط قرمز بیاد منفیه.... 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان عکسو بزار یگمت

دیشب گزاشتم 😔😔😔

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
دیشب گزاشتم 😔😔😔

ندیدم گلم.بزار ببینم.چرا ناراحتی گلم.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
بعد هفت تا ده روز مارک مدیکور

من اون ماه جهار روز عقب انداختم ( از عوارض قرص اورژانسی ) این ماه قرار بود حداکثر سی و یکم دیگه بشم نشدم .. دیشب بیبی گزاشتم منفی بود .. چکار کنم ب نظرت ؟ 

من روز موعدم مثبت شد مارکشم مدیکور بود 

قطعیه این مارک ؟؟؟

ندیدم گلم.بزار ببینم.چرا ناراحتی گلم.

ن منظورم اینه دیشب بیبی زدم .. عکس نگرفتم منفی شد .. بازم میترسم 

بله ۳ روز بعدشم از دادم و مثبت بود 

اهان مال من مارک خود بیبی چک بود .. رو کارتونش عکس ی بچه 

روز هفتم بی بی بذار 

اهان .. برم ازمایش بهتر نیس ؟؟اگ برم ازمایش منفی شد ایشالااااااا ....  ممکنه بعد دو س روز دوباره مثبت شه ؟؟؟؟😰😰😰