2777
2789

توروخدا یکی به من بگه برای انتخاب رشته ازادو سراسری باید هردوتاشو توی یه سایت بنویسیم یا جداس؟

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍

۴تارشته دکترا پزشکی دندان داروسازی و دامپزشکی با دولتیاس

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداست  برای ازاد باید برید سایت دانشگاه ازاد ببینید دفترچه اومده یا نه

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
جداست  برای ازاد باید برید سایت دانشگاه ازاد ببینید دفترچه اومده یا نه

یعنی الان من برای سراسری میخوام انتخاب رشته کنم جدا انتخاب رشته کنم؟بعد یه سایت دیگه هست که جدا الویت بندی هایه ازادو مینویسم؟

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍

عزیزم یعنی اینا سایتشون جداس؟

پس اقا این دفترچه انتخاب رشته چیه پس تو سایت سنجش میزارن؟؟  من نفهمیدم یکی واضح توضیح میده؟؟؟

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
یعنی الان من برای سراسری میخوام انتخاب رشته کنم جدا انتخاب رشته کنم؟بعد یه سایت دیگه هست که جدا الوی ...

بله عزیزم جداست ازاد سایت خودش با هزینه خودش 

سنجش هم که قبلا هزینه ها رو پرداخت کردید 

دفترچه رو بخون ببین چی گفتن 

روال ۳ ۴ سال پیش این بود حتی امسال ارشد هم ازاد جدا بود انتخاب رشته ش 

عزیزم یعنی اینا سایتشون جداس؟

ببین یعنی انتخاب دانشگاه ازاد این ۴تا با انتخاب رشته سراسری انجام میشه

بله عزیزم جداست ازاد سایت خودش با هزینه خودش  سنجش هم که قبلا هزینه ها رو پرداخت کردید  ...

مرسی عزیزم یه سوال ببخشید من اولین بارمه انتخاب رشته میکنم نمیدونم....الان من واسه سراسری انتخاب رشته کنم کل اون صدو خورده ای رو میخوام‌پر کنم و منتظر دفترچه ازاد بشم؟چون هنوز نیومده 

پس اقا این دفترچه انتخاب رشته چیه پس تو سایت سنجش میزارن؟؟  من نفهمیدم یکی واضح توضیح میده؟؟؟

اون که اومده واسه سراسریه 

مرسی عزیزم یه سوال ببخشید من اولین بارمه انتخاب رشته میکنم نمیدونم....الان من واسه سراسری انتخاب رشت ...

خواهش میکنم عزیزم

سراسری رو انتخاب کن تا ازاد بیاد 

دفترچه ازاد هم اومد برو سایت دانشگاه ازاد انتخاب رشته کن 

باز از مشاور تحصیلی بپرسید بهتره

خواهش میکنم عزیزم سراسری رو انتخاب کن تا ازاد بیاد  دفترچه ازاد هم اومد برو سایت دانشگاه ازاد ...

مرسی عزیزم❤