الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس اقا این دفترچه انتخاب رشته چیه پس تو سایت سنجش میزارن؟؟ من نفهمیدم یکی واضح توضیح میده؟؟؟
درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
بله عزیزم جداست ازاد سایت خودش با هزینه خودش سنجش هم که قبلا هزینه ها رو پرداخت کردید ...
مرسی عزیزم یه سوال ببخشید من اولین بارمه انتخاب رشته میکنم نمیدونم....الان من واسه سراسری انتخاب رشته کنم کل اون صدو خورده ای رو میخوامپر کنم و منتظر دفترچه ازاد بشم؟چون هنوز نیومده
💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍