2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گاوزبان بتنهایی نه. افسردگی ناشی از غلبه سوداست.. باید سوداتون تخلیه بشه با حجامت رفع یبوست اصلاح تغذیه و دیگر دمنوش ها

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
گل گاوزبان بتنهایی نه. افسردگی ناشی از غلبه سوداست.. باید سوداتون تخلیه بشه با حجامت رفع یبوست اصلاح ...

خب چطور سوداروتخلیه کنم راهنماییم کن

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹
خب چطور سوداروتخلیه کنم راهنماییم کن

گفتم با حجامت و رفع یبوست و اگه طبیب تشخیص بده فصد

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
گیاه دارویی ضد افسردگی، دمکرده گل راعی + سنبل الطیب هست. و اگه دچار یبوست یا کمبود آهن خون هستی حتم ...

شبا استفاده کنم؟؟خواب اورن ؟؟؟

صبح، اگه ناشتا دمنوش رو بخوری بهتره چون خواب آور نیستند. دمنوش خواب آور اسطوخودوس هست.

دمکرده گل راعی روصب  بخورم سنبل الطیب رو شبا؟؟

ممنونم ازت عزیزم حتما تهیه میکنم

گل گاو زبون؟ نه ! معلومه که کار دارو نمیکنه

بنظر من تحت روان درمانی قرار بگیر 

اگه خود درمانگرت پیشنهاد داد قرص بخور وگرنه قرص نخور

من روانشناس خیلی خوب میشناسم خودمم میرم پیشش کارش حرف نداره

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍