2777
2789

سلام

دیشب بابام به شوهر عمم زنگ زد

داشتند صبحت میکردن در مورد همین گرونی و این چیزا

ک بحث رسید به زن و مرد و این چیزا

شوهر عمه ی من دو رگه است و پدرش اتریشیه و مادرش ایرانی.. وقتی با عمم ازدواج کرد رفتن شهر لینز اتریش

در مورد زنای ایرانی میگفت 

واقعا که زن های ایرانی محشرن و واقعا زیبا و لوند  هستند فقط ایرادی که دارن اینه که منطقی نیستند و دائم پول هاشون رو صرف خرید لباس میکنن و آرایشگاه و زیاد اهل مطالعه نیستند، اما مهربونی خاصی دارن

اما زن های اونجا زیاد اهل ارایش کردن و لباس خریدن نیستن و بیشتر وقتشون توی کتابخونه میگذرونن.. معمولا کارمند نیستن و بیشتر خانه دارن 

نظر شما در مورد زن های اتریشی و ایرانی چیه 

کدومشون بهترن؟؟ 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

من نظر خودم اینه ک زن های اتریشی از نظر ظاهر خیلی راحتن و هی مدام نباید جلو ابنه باشن و آرایش کنن

اما همین خود من از صبح ک پا میشم ارایش میکنم

عاشق ارایشم... 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

😐 یکی لطف کنه منو ببره اتریش اون موقع میتونم نظر بدم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا زن اتریشی از نزدیک ندیدم ک نظر بدم

نگفتم ک دیدین

اون چیزایی ک گفتم رو نظر بدین

چرا باید خودمونو مقایسه کنیم خدا مارو با این چهره و فطرت آفریده من خودمو دوس😉😉😉

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

اتریشی ها هم مثل بقیه اروپایی ها هستند

هماهنگ با فرهنگ جامعه‌

خانم های ایرانی هم غالبا با فرهنگ جامعه همسو هستند و ما فرهنگ اجتماعی زیبایی نداریم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

هرکسی یه جوریه.دلیل نمیشه یکی بهتر از دیگری باشه.خانه دار بودن رو هم مزیت نمیدونم حالا هرکجای دنیا میخواد باشه ولی تو ایران شاغل بودن و مستقل بودن مهمتره به دلیل عدم حمایت قانون 

زنهای ایرانو عشقه که با صدتا مشغله هنوز با عشق آشپزی میکنن.بچه داری میکنن.عده ای سر کار میرن...هنرمند هستن که با خقوق کم و مستاحری بهترین غذاها رو میپزن..با بچه ها بازی میکنن..به خودشون هم میرسن..این وسطا اگه مشکلات بزاره کتاب هم میخونن..سنگ صبور پدر و مادر و خواهر و دوست و همسر و فرزند و.....هستن...بازم بگم؟

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
راست میگه جدیدا فقط ادعا شدیم بعدم ارایش در حد عروسی تو خیابونا خخ

منم در مورد آرایش باهاش هم نظرم

واقعا ارایش زیاد میکنیم

اما در مورد این که گفت منطقی نیستیم موافق نیستم