2777
2789

دوستان من 7ماهه قهرخونه بابامم سری موضوع الکی باشوهرم بحثم شدوخانوادش دخالت کردن وبزرگش کردن وشرایط پیش اومدم من قهرکردم اومدم خونه بابام 

شوهرم ی بیماری روحی داشت وتحت درمان بودبخاطرهمین تاسه چهارماه خونه بابام صبرکردم وهیچ اقدامی نمیکردم اونم نه طلاق میدادن دنبالم میومدمیگفت توشرایطی نیستم ک بتونم هیچ تصمیمی بگیرم منم حرفی ازطلاق میزدم گریه میکرد

چندین ماه صبرکردم دیدم خیلی بی خیاله وب کاروزندگیش میرسه ومنم اینجابلاتکلیف رفتم مهریه گذاشتم اجرا گفت هیچی ندارم هرکاری میکنی بکن بازهم بلاتکلیف مجبورشدم ماشینشوتوقیف کنم چون خیلی وابسته بودبهش گفتم این شکلی شایدبیادتکلیفمومشخص کنه ازاون روزب بعدسفت وسخت لج کردوگفت ارزشی واست نداشتم ک اینکاراروکردی واین زندگی واسم تموم شدس منم بابام گفت چندماهه بلاتکلیفی اونم طلاق میخادبرین درخواست بدین رفتیم درخواست طلاق توافقی دادیم ولی من اصلادلم ب طلاق نیست وزندگیموشوهرموباجون ودل دوس دارم اونم ب هرکی ک میرسه میگه من طلاق نخواستم خانمم رفته درخواست داده تومشاوره قبل طلاق گفتم طلاق نمیخام گفت الان دیگه دیرشده واسه ایی حرفا اون موقع ک رفتی درخواست دادی فکراینجاشم میکردی ک زندگیتو دوس داری مشاورهم خیلی باهاش صحبت کرد ولی کوتاه نمیاد ازتصمیمش ومن روهم مقصرمیدونه ومیگه تو درخواست دادی  الان یه جلسه مشاورمون مونده میخام درخواستموپس بگیرم بگم طلاق نمیخام اگه طلاق میخای برودرخواست بده ولی توافقی نه فقط ازطرف خودت بنظرتون کاردرستیه؟؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ا
2
100%
2
0
0%
3
0
0%
4
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شوهرت راضی بشه که خوبه برگردی سر خونه زندگیت ولی اینجور که معلومه خیلی شاکیه ازت

ازاین ناراحته ک ماشینشوتوقیف کردم میگه نشون دادی ک ارزشی واست ندارم

بنظرتون بااین کارم بدترنمیشه مثلابگه من بازیچه دستت شدم

به هیچ وجه طلاق نمیخام میگم نکنه بدترلج کنه بگه منو بازیچه کردی  بنظرت بیخیال میشه اونم یامیر ...

اونو نمیدونم دیگه 

اخلاق شوهرت رو تو بهتر میدونی 

ولی شاید اونم منتظر یه قدم عملی از جانب توعه

یسری چیزا اگه ازبین بره دیگه برنمیگرده از اولم اشتباه کردی قهر کردی آدم باید وایسه واسه زندگیش تلاش کنه و بجنگه نه راحت قهر کنه بره گسی که میره تا آخرش باید بره چون برگردی هیچی مثل قبل نیست و همچی بدتره چون غرور شوهرتو له کردی

ولی اگه واقعا دوسش داری تلاشتو بکن درخواستتو پس بگیر شاید نرم شد اگرم نشد فوقش خودش میره درخواست میده

خیلی باهاش صحبت کردم کوتاه نمیاد میگه نشون دادی ک ارزشی واست ندارم

ازت دلسرد شده خب ولی ناامید نشو و تلاش کن دوباره عشقت و زندگیت رو به دست بیاری.انشاءالله که شوهرت از تصمیمش منصرف بشه و با هم یه زندگی خوب رو شروع کنید.