2777
2789
عنوان

اعصابم خورده و حالم بد...

184 بازدید | 23 پست

سلام خانما... چند ماهی میشه حالم خیلی بده بعد خیانت شوهرم بدجور بهم ریختم ب دلایلی بخشیدمش اما ب مرور افسرده شدم فک میکردم یادم میره امانشد

حوصله چیزیو ندارم از آدمای دورم زده شدم از خانواده شوهرم متنفرم مادرش خیلی آشغال دورو و دروغگوئه... چن وقت پیش دوستی دخترش با یکی لو رفت اول خوشحال شدم بعد باخودم گفتم چرا اصلا ما آدما برای هم بد بخایم دیروز باهاش حرف زدم دلم براش سوخت... این قضیه نمیدونم چرا اینقدر درگیرم کرده نمیدونم چمه... نمیدونم چی میخام باهاشون خوب باشم نباشم هر دیقه ی چیز میاد تو ذهنم... همش فک میکنم وای الان خانواده شوهرم در موردم چی میگن 😞

ها

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری

خیانت جای بخشش نداره

اگرم بخشیدی هیچوق یادت نمیره و هربار اون زخم تازه میشه

من مچ خیانت دوسپسرامو میگرفتم بهم میریختم تا ی سال شماها ک متاهلین خیلی سخت و بدتره

بعد میگم من اصلا حرف مردم قبلا برام مهم نبود... چم شده؟ خودمم نمیدونم چمه حتی ذوق خانواده خودمم ندارم انگار ب مادرت حس بدی داشته باشی 😔😔😔😔

تو روخدا کمکم کنید حالم هر روز بدتر میشه موندم چ کنم

با یکی ک همسن مادرش بود ریخت روهم بعد ک مچشو گرفتم گفت میخاستم از نظر مالی کمکش کنم.... 😞😔

زنه خرابه... 

بعد اون دیگه مثل قبل دوسش ندارم هر روز حالم بد میشه البته دیگه نمی‌ترسم بهم خیانت کنه یا نه انگار بی حس شدم

من دوستم دقيقا شرايط شمارو داشت نتونست تحمل كنه طلاق گرفت 

خيانت اشتباه بزركيه ولي حالا كه بخشيديش و قلب بزرگي داري سعي كن بهترين تفريحات هر چي دوس داري جوري سرگرم كن خودتو كيف كن كه حتي يادشم نيفتي 

خيلي سخته ولي بلاخره خودت از هر چيزي مهم تري نبايد بذاري تو همين وضعيت بموني 

با دوستات وقت بگذرون و كاراي ديگه كه لذت ميبري

من دوستم دقيقا شرايط شمارو داشت نتونست تحمل كنه طلاق گرفت  خيانت اشتباه بزركيه ولي حالا كه بخش ...

ب خاطر کارش میگه نمیتونم از اینجا برم هر سال میگه میریم از این محیط لعنتی... اما انگار ن انگار... اینجام چیزی نداره ی شهرک کوچیک ک آدم میره بیرون دلش میگیره

کاش پشتوانه داشتم ازش همون موقع جدا میشدم از طرفی از آینده پسرم میترسم... چ آرزوها داشتم خدایا