2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدم  یکم تنبلی تخمدان داشتم  شما مشکلتون چیه؟ اقدامی هستین؟

منم يکم تبلي تخمدان دارم و همسرم کم تحرکي .اره عزيزم اقدامم. براي تنبلي تخمدان چه دارويي مصرف م؟ شما هم اقدامي هستين؟

منم يکم تبلي تخمدان دارم و همسرم کم تحرکي .اره عزيزم اقدامم. براي تنبلي تخمدان چه دارويي مصرف م؟ شما ...

من با وجود تنبلیم خدامعجزه کردو بعد دوماه اقدام باردار شدم

برای تنبلی دکتر بهم همون متفورمینو اوبوستو داد و مدروکسی پروژسترون ولی چون پریودیام منظم بود مدروکسیو نخوردم 

چیزای گرم و مقوی خودت و مخصوصا شوهرت بخورین دوره تخمک گذاریت رابطه داشته باشین 

موزم خیلی خوبه هرروز خودتو شوهرت بخور

انشالله ک این ماه دیگه پری نیاد سراغت و باردار شی❤🤗

من با وجود تنبلیم خدامعجزه کردو بعد دوماه اقدام باردار شدم برای تنبلی دکتر بهم همون متفورمینو اوبوس ...

خداروشکر عزيزم ممنون از راهنماييت. ولي من با وجود تنبلي تخمدان دکتر فقط متفورمين داده هيچ داروي ديگه اي نداده بهم پريودامم بعضي موقع ها نامنظم ولي هيچ دارويي نداد بهم🤐 ديروزم اوبوست همه جا رفتيم نتونسم پيدا کنم.

خداروشکر عزيزم ممنون از راهنماييت. ولي من با وجود تنبلي تخمدان دکتر فقط متفورمين داده هيچ داروي ديگه ...

خاهش گلم

من شنیدم متفورمین تنهایی اصن بدرد نمیخوره و فقد کاهش اشتهامیاره حتما همراش باید یه داروی دیگم مث اوبوست مصرف شه ک تنبلی ازبین بره

اره منم خيلي کم اشتها شدم.اوبوست نتونسيم پيدا کنيم😔

اره خیلی کم پیدا میشه 

ناراحت نباش خدابزرگه

من زنداداشمم تنبلی داش دوفاستون با متفورمین خورد

حالا یه جلسه برو پیش دکترت ببین چی میگه