2777
2789
عنوان

بچهاااا من یه چیزی دیدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3878 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسیدم😐حداقل بنویس حساس ها و باردارها نیان😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آره منم ترسیدم الانم جیش دارم نمیتونم برم دسشویی😕😣

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤

منم یه پیرمرد با موهای بلند زیره بارون اونم توشب دیدم کوچمون آخرین کوچه بود بعدشم مدرسه بود قدم میزد میرفت ومیومد هیچموقع یادم نمیره 😱

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
منم یه پیرمرد با موهای بلند زیره بارون اونم توشب دیدم کوچمون آخرین کوچه بود بعدشم مدرسه بود قدم میزد ...

اره اینم شبیه پیرمردا بود 

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
نمیمونم خونه میرم خونه بابام اینا 

اگه ب دعا اعتقاد داری بروبگیر پیش دعانویس اینم بگوک دیدی من اعتقادی ندارم شنیدم الان عقدم خانواده شوهربدجوراعتقاد دارن ی باررفتم گفتم ببینم چطوریه ولی حرفای زد ک واقعیت داشت ولی هنوزباورم نمیشه نمیخام اعتقاد داشته باشم 😭