بچهااا من تازه یه چیز سفید دیدم گوشه اتاق ایستاده بود شوهرمو بیدار کردم گفتم ببینش نگاه کرد من میدیدمش شوهرم نمیدیدش اخر سر هم بهم گفت دیوونه شدی بگیر بخواب از ترس خوابم نمیبره میترسم بازم نگاه کنم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤
اگه ب دعا اعتقاد داری بروبگیر پیش دعانویس اینم بگوک دیدی من اعتقادی ندارم شنیدم الان عقدم خانواده شوهربدجوراعتقاد دارن ی باررفتم گفتم ببینم چطوریه ولی حرفای زد ک واقعیت داشت ولی هنوزباورم نمیشه نمیخام اعتقاد داشته باشم 😭