2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا یکسال پیش دفاع کردم، نگران نباش، وقتی به دفاع رسیدی ینی عملا قبول شدی و معمولا یه جور بده بستون بین استادهاست‌. چنتا سوال از روش انجام کار و این چیزا میپرسه بعدم اگه ایرادی باشه درست میکنی میبری تحویل میدی، تمااام. پیشاپیش مبارکه😃

من تقریبا یکسال پیش دفاع کردم، نگران نباش، وقتی به دفاع رسیدی ینی عملا قبول شدی و معمولا یه جور بده ...

مرسی عزیزم.اخه فک کن یهو پنج تا استاد بشینن بهت گوش کنن.میترسم یه خورده

من روز دفاع شدید استرس داشتم و فکر میکردم رد میشم کلا ولی عالی شد نمرم اساتید خیلی خوششون اومده بود و گفتن هم خیلی عالی نوشتی هم عالی و مسلط ارائه دادی

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
مرسی عزیزم.اخه فک کن یهو پنج تا استاد بشینن بهت گوش کنن.میترسم یه خورده

چرا ۵ تا؟🤔 سه تا نیستن مگ؟ مهم نیست بابا. هیچ کاری بی ایراد نیست و ایراد کار شما الان ایراد استاد راهنماس ک تاییدت کرده. پس با اعتماد ب نفس کامل برو توضیح بده.

بهت تبریک میگم عزیزم.امیدوارم ازمنم عالی باشه

مرسی گلم قربونت

ان شا الله شما هم موفق باشیدو عالی دفاع کنید

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
چرا ۵ تا؟🤔 سه تا نیستن مگ؟ مهم نیست بابا. هیچ کاری بی ایراد نیست و ایراد کار شما الان ایراد استاد ر ...

اره .سه تا داور.یکی هم مشاورمه .که هیچ برخوردی باهاش نداشتم .تلفنی یکبار راهنماییم کرد.ایشونم میاد توجلسه.یکیشم استاد خودمه.استاد خودمم ازاین جهت استرسشو دارم که باید روسفیدش کنم بالاخره 😁میشن پنج استاد

استرس نداشته باش عزیزم.. همین ک ارائه تموم شد انگار دنیا مال خودته..ی حس خیلی خوبیه وقتی میبینی خودت نشستی نوشتی و تلاش کردی و آخرشم ی نتیجه خیلی خوبی گرفتی..من روز دفاعمو خیلی دوست داشتم استرس زیادی داشتم اما برام یکی از روزهای قشنگ زندگیم بود