2777
2789

من خانم هستم ولی استفاده کردم چاقت نمیکنه فقط پف میکنه بدنت فکر میکنی چاق شدی و این رو بگم همه ی این قرص ها داخلش مواد مخدر داره من با خوردنش تپش قلب و افسردگی و سردردهای عجیب گرفتم 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 خودت رو تو دردسر ننداز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خانم هستم ولی استفاده کردم چاقت نمیکنه فقط پف میکنه بدنت فکر میکنی چاق شدی و این رو بگم همه ی این ...

هر کی هم بگه قرص های من داخلش مواد مخدر نداره ادم حیله گر و دروغگویی هست باور نکن ،بره چی میخواین چاق بشین 

من خانم هستم ولی استفاده کردم چاقت نمیکنه فقط پف میکنه بدنت فکر میکنی چاق شدی و این رو بگم همه ی این ...

و من به همسرم نگفتم و استفاده کردم بعد که این علایم رو پیدا کردم ترسیدم بهش بگم ،میگم مواد مخدر داره درسته من خودم  بعد خوب شدنم همش دوست داشتم دوباره از اون قرص ها استفاده کنم ولی خیلی با خودم درگیر شدم و این کار رو نکردم ،الان هم برای چاقی متادون میخورن خیلی ها ولی تهش اعتیاد ،لطفا این کار رو نکنید با روش های دیگه خودتون رو چاق کنید 

واسه شوهرم میخام لاغره صورتش لاغر میشه

خب لاغر باشه چه ایرادی داره  جای این قرص ها براش سیب زمینی آپز کن بعد داخل سیب زمینی رو خالی کن داخلش پنیر پیتزا بریز بزار یکم داخل فر بمونه بعد با لذت بخورین 😂😂😂 چاق هم میشه ،مولتی ویتامین هم خوبه ،خیلی راحت بگم‌چیزی که بخواد سریع لاغرت کنه یا سریع چاق یعنی یه مشکلی داره  بعد قرار دادن سیب زمینی و شیره ی انگور و مولی ویتامین صورتش پر میشه ،

چه تاثیری داره لیدی میل؟ واسه آقایون هست؟!

نه واسه خانمای بارداریه که بچشون نمیتونه رشد کنه.به پیشنهاد خود دکتر باهزار دردسر پیداکردیم از تهران.همه املاح معدنی وویتامین ها توشه.شوهرم میگه ازوقتی اینو میخورم حالم خییییلی خوب میشه وسرحال.چهارکیلو هم وزن اضافه کردبااینکه یبارم از رولیست پیش نرفت چون تومحل کارش صبحانه ونهارمیخوره نمیتونه رعایت کنه لیستو.فقط اینکه دکترگفت پودر روقاطی آبمیوه کن بخور.قاطی آب کنی مزش بدمیشه باآبمیوه خیلی خوشمزه اس

خب لاغر باشه چه ایرادی داره  جای این قرص ها براش سیب زمینی آپز کن بعد داخل سیب زمینی رو خالی کن ...

درکل قدش بلنده خودم تپلم قدمم بلنده . دوس دارم گوشتی بشه هیکلی بشه هرچی میخوره لاغره باز. البته بدغذا هم هست اشتها آور اینا چی خوبه میدونی؟

چه تاثیری داره لیدی میل؟ واسه آقایون هست؟!

گفت ازین پودرایی که تو عطاریا میفروشن دوروزه چاق میکنن اصلا نگیر که خیلی عوارض داره کلیه وکبد رونابود میکنه گفت.وقتی هم بزارن کنار باز برمیگردن به وزن قبل.

گفت ازین پودرایی که تو عطاریا میفروشن دوروزه چاق میکنن اصلا نگیر که خیلی عوارض داره کلیه وکبد رونابو ...

من خودم میخام برا لاغری برم دکترعرب. ولی شوهرمو ببرمم میدونم رژیمو رعایت نمیکنه طبق لیست. لیدی میل خورد چاق شد شوهرت؟ یا پودر دیگه داد؟

گفت ازین پودرایی که تو عطاریا میفروشن دوروزه چاق میکنن اصلا نگیر که خیلی عوارض داره کلیه وکبد رونابو ...

این عطاریا هم چقد نامردی میکنن جنس های مضر رو به خورد مردم میدن با اینکه میدونن پر از ضرره باز از قرصا و پودرا تعریف تمجید میکنن

من خودم میخام برا لاغری برم دکترعرب. ولی شوهرمو ببرمم میدونم رژیمو رعایت نمیکنه طبق لیست. لیدی میل خ ...

باهمون لیدی میل فقط وزن گرفت.تازه دکتر بهش گفت نیم ساعت قبل صبحانه و نیم ساعت قبل از شام بخور.این بشر نیم ساعت بعد از شام میخوره😂بازم اثر کرد بهش