2777
2789
عنوان

بهانه اوردن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 30 پست
مسخره نکردم آخه هرکسی یه طور دیگه اونا نمیان ولی تو دوست داری میری خانوادت نمیان ولی شوهرت دوست ن ...

ببین خواهرم آخه زندگی که داریم ازطرف خانوادمه خداسرشاهده ازپول بگیرتاخوراک تاوسایل خونه که لازم داشته باشیم اونامحیامیکنن واسمون درثانی که خانواده خودش خیلی خیلی نسبت به مابی توجه هستن 

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگر رنگ ارامش میخوای ببینی تو زندگیت ۰مامانم اینا مامانت اینا باید بذاری کنار دلیلی نداشته به شوهرت بگی واس تولد خواهرت تبریک بفرسته یکم زندگی رو زندگی کنید واس دل خودتون واس عشق خودتون دور ادمای اطراف یه خط کم رنگ بکش نذار دلیلی واسه به وجود اومدن مشکل تو زندگیت بشه

مامان دوقلوها هستم😍😍
حتما باید تبریک بگه ب خواهرت، 😕😕😕 لزومشو نمیفهمم🙄

عزیزم من ناراحت نیستم که چرانگفته من میگم چرابهانه میاره همین

ممنونم گلم

خواهش میکنم ،خواهرت الان داره خوش میگذرونه وشادولی تونشستی حرص میخوری وباشوهرت به خاطرش داری کل کل میکنی وزندگیتوخراب میکنی وبذرکینه میکاری وبه فکرمقابله به مثلی،یادبگیریم برای خودمون وبخاطرخودمون زندگی کنیم🏵🏵

لطفالایک نکنید،ممنون
به نظرم اگر رنگ ارامش میخوای ببینی تو زندگیت ۰مامانم اینا مامانت اینا باید بذاری کنار دلیلی نداشته ب ...

نه گلم من زندگیمودوست دارم خداراشکرمشکلی هم ندارم ولی طوری که من هستم باخانوادش بااینکه خیلی اذیتم کردن خب اونم خوب باشه به خاطرمن

بنظرم اصلا به روت نیار که پیام داده یا نداده. بزار اون شرمنده بشه بعدا

خودت هم دفعه بعد اگه شوهرت خواست برید خونه فامیلاش بگو حال ندارم. یا مثلا بگو چندبار رفتیم اونا نمیان یعنی از ما خوششون نمیاد پس برای چی بریم.

اگه برای شوهرت مهم باشه میره به خانوادش میگه اونا هم رفت و آمد میکنن

خواهش میکنم ،خواهرت الان داره خوش میگذرونه وشادولی تونشستی حرص میخوری وباشوهرت به خاطرش داری کل کل م ...

نه عزیزدلم کاریش ندارم اشکالی نداره منظورمن این بودکه منم خصلتموعین خودش کنم همین عزیزم

بنظرم اصلا به روت نیار که پیام داده یا نداده. بزار اون شرمنده بشه بعدا خودت هم دفعه بعد اگه شوهرت خ ...

باشه عزیزدلم ممنونم ازراهنماییت

مجبورش  نکن  

۱ حساس  میشه  یا خدایی  نکرده  کینه  بدل  میگیره   رابطشون  بدتر میشه  

۲  تبریک باید از ته دل و به میل  باشه  و گرنه طرف  میفهه  

محبت زوری  به چه درد  میخوره ؟ 

دیدم  کساییکه  (مرد و زن فرقی  نمیکنه) طرف  خانوادشون  و گرفتن  یا اصرار  کردن براشون  کاری  انجام  بدن    

به  مرور  باعث شدن  دیگری  ازشون  کینه  بدل  بگیره  و یا بدون دلیل  باهاشون  دشمن  بشه

مجبورش  نکن   ۱ حساس  میشه  یا خدایی  نکرده  کینه  بدل  میگ ...

آره گلم خودمم پشیمون شدم که چراگفتم حرفاتون کاملادرسته