2777
2789
عنوان

کی میتونه از رو عکس سونو جنین ۱۲ هفته و ۵ روزه جنسیت جنین بگه؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 5153 بازدید | 28 پست
تست بوعلی با نخ و سوزن انجام بده رو نبض دست ۹۹ درصد درسته

به نظر من خرافاته

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏
ضربان قلبش چند بود ؟

۶هفته و ۳ روز ضربانش ۱۲۰ بود 

۱۲ هفته و ۵ روز ضربانش ۱۵۸ بود

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو خودم .مامانم.مادرشوهرم.مامانبزرگم.خواهرشوهرام انجام دادم درست بود لعنتی😍

تست میکنم🤣

تست میکنم🤣

سوزن رو یک سانتی بالای مچت قرار بده.دست رو مبلی جایی بزار حرکت نکنه.نخو نگه دار اولش دایره میچرخه بعد خطی میشه اگ در راستای دست و پهنای دست بود دختره.اگ ب سمت انگشتت و ساعدت بود پسره. دوباره دایره میچرخه وخطی میشه اون بچه بعدیته.بچه های سقط شدم نشون میده.مثلا من مامانم اولیش دختر بود دومیش ی پسر ک سقط شد سومی و چهارمیشم دختر.مادرشوهرم سه تا دختر واخری پسر😍

بسلامتي بغلت بياد  ميشه بگي نوع جفتت چيه؟ و عدد فري بتا و مام تو ازمايش غربالگري اول چند ...

مرسی ان شالله

فری بتا ۲۰.۱۹

pappa 2020

بسلامتي بغلت بياد  ميشه بگي نوع جفتت چيه؟ و عدد فري بتا و مام تو ازمايش غربالگري اول چند ...

برای پسر میگن دو تا عدد مام ها زیر یک هست 

ولی با اینکه عدد مام هر دو زیر یک بود دختره😉

جفتمم قدامی. ولی چندین نفر هستن که جفتشون قدامی و پسر دارن.اصلا این چیزا درست نیست